"Funda" -> acest termen este o...kestie
. care iti da puncte. Daca ai vazut expert TPU, utilizatorul anului, etc, ei au ajuns asta prin fundite, si prin raspunsuri de genul : folositor, interesant, etc.
Fundita ---> poti acorda cuiva funda prin apasarea fundei din partea dreapta unde arata o funda
( in dreptul raspunsului dorit )
Si raspunsurile : folositor, amuzant, stupid, interesant, etc, se gasesc sub raspunsul acelei persoane.Cred ca te'ai prns deja cum faci asta.
Poate ca am fost prea explicita, dar vroiam sa ma asigur ca ai inteles![]()
Pupici![]()
Si bafta la strans funditee:X
Funda este un premiu pentru cel mai bun raspuns care te ajuta sa urci in clasament. O oferi apasand fundita gri din dreptul raspunsului bun.
Funda o dat persoanei car crezi ca ti-a dat cel mai bun raspuns. In dreptul raspunsului o sa-ti apara o funda portocalie. Dai click pe ea si apoi OK.
App. mersi mult pentru sfat [ -ul, intrebarii la care ai raspuns ].
Sunt acele fundite portocalii care se dau pentru cel ma rapid sau cel mai bun raspuns.
Bun venit pe site!
Fundita este aceea fundita gri de langa raspuns si o oferi apasand pe ea...succes pe TPU
Buna si bine ai venit printre noi:*... funda este un fel de premiu care il dai atunci cand cineva ti-a raspuns la o intrebare si raspunsul este cu adevarat folositor... ii poti da funda unei persoane dand click in dreapta jos langa raspuns pe acea panglica portocalie ![]()
sper ca te-am ajutat:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: