| NustiuM a întrebat:

Buna!
Îmi place un băiat de la grădiniță, și apoi în clasele primare și în clasele gimnaziale și acum la liceu.El este verișorul cele mai bune prietene ale mele și colegii mei de clasa de 10 ani.Mie îmi place de el foarte mult.M-am întâlnit cu un alt băiat jumate de an dar m-am despărțit de el tot din cauza că îmi plăcea de el.Noi esim in împreună cu alți colegi,mă invită la zi de naștere,cumunicam,zimbim,dar face uneori unele gesturi care mă face să îmi plăca de el și mai mult. Numai il uit și el mă îmbrățișeza,mă face să zimbesc,mă petrece pana acasă.El a aflat o dată că il plac de la niste prietene dar odată i-am scris un mesaj din prostie atunci când îi place de alt cineva.El a spus că nu știe ce să zică dar apoi a fost că și cînd nu s-ar fi întâmplat nimic.El nu sa întâlnit inca cu nimeni și este mai retras,adică nu scrie cu fete și chef daca ii place de cineva nu face nici un pas.
Nu știu ce să fac,să îi spun iarăși că il plac(acum nu ii place de nimeni)sau să fac alt ceva, dar vreau sa fiu cu el ne potrivim de minune, ne asemanam foarte mult. Vreau sa din împreună dar asa încît să nu fac eu primul pas.
Ajutor!

1 răspuns:
| metehne a răspuns:

Dacă e timid precum spui, chiar dacă te place, nu va face el primul pas. Așa că, dacă vrei ca între voi să fie mai mult decât prietenie, fă-ți curaj și spune-i ce simți pentru el, altfel veți rămâne în același stadiu.
Nu e musai ca doar băiatul să facă primul pas, să știi!
De pierdut nu ai ce să pierzi.
Mult succes!