Dumnezeu binecuvinteaza relatiile in care sunt respectate poruncile, principiile lui. Regula de baza:Fugiți de curvie! (sex cu oricine nu esti casatorit) 1 Codinteni 6-18" Este mai bine ca omul sa se căsătorească decat sa arda". 1 Codinteni 7 :9 Anticoncepționale uneori opresc conceptia si uneori sunt avortive, opresc implantarea in uter a ovululuu fecundat, ceea ce in ochii lui Dumnezeu e crima, adica omori un copil căruia dun momentul conceptiei Dumnezeu i-a dat un suflet etern(si eu am folosit 5 luni, ma simteam tot nașpa si cand am aflat asta am renunțat) Dacă vrei sa ai binecuvantarea lui Dumnezeu peste viata ta, daca iubitul te iubeste căsătoriți-va, trairea in oacat nu aduce fericire nimănui. Conteaza sa ai alaturi un bărbat dedicat sa fie tatăl si al copiilor neprogamati. Toate metodele de contracepție cate pot ucide oculul fecundat sunt crima inaintea lui Dumnezeu (anticonceprionale, sterilet). Noi folosim prezervative, e drept ca din cei 4 copii pe care i-am născut doar primul a fost programat. Ceilalți 3 sunt cele mai minunate surprize (privind retrospectiv) ale vieții noastre.
Eu zic ca tu ai nevoie de examinare psihiatrica, fiindca tot cea ai descris tu apartine de probleme mentale, nu de neurologie sau altele.
Arunca anticonceptionalele ca s-au inventat PREZERVATIVELE pentru sex, care nu au efecte secundare dar care te protejeaza integral de BTS-uri si sarcini nedorite si vei vedea cum treptat- treptat iti vei revenii.
Și psihiatru cu ce ajută la tulburările de somn? El doar dă antidepresante și astea nu-ți dau somn
Asta mă afectează cel mai mult, din cauză că nu dorm de o lună și ceva normal, simt că înnebunesc, înainte eram o persoană super activă și pozitivă.
Anticoncepționalele demult le-am aruncat, nu mai mai folosesc de ele dar efectele adverse au rămas.
Plus mie mi s-a depistat și pe plan neurologic ceva, gen insuficienta circulatorie din bazinul artebrelor vertebrale spre partea posterioară a creierului.
Nu confunda doctorul psihiatru cu un psiholog!
Phisiatrul este MEDIC cu facultate si el iti poate face o evaluarea psihiatrica, prescrindu-ti edicatie pentru tarsile tale rele; insomnie, plan fara motiv, stari d eneliniste samd.
Nu uiats a elimini compket anticonceptionalele din viata ta, ca acelea iti afcetaeza direct sistemul hormonal si iti da toata viata peste cap. de asa ceva chiar nu ai nevoie daca vrei safii o fiinta normala, ca se pot folosii prezervativele la sex, care NU au efecte secundare si nu-ti afecteaza nici somnul, nici hormonii si nici sexul.
Prezervative am folosit și aveam iritație de la ele și de asta am recurs la anticoncepționale și nu știam că mă vor afecta așa deoarece nu toate persoanele au așa tulburări de la ele)
Mai ales când eu eram așa de pozitivă și plină de viață, nu înțeleg cum ele au putut să-mi afecteze așa tare viața de zi cu zi.
E nevoie doar de psihiatru și atât?
Da cu problema neurologică ce fac?
Cu oxigenul care nu pătrunde destul
Daca intri online scrie peste tot ca anticonceptionalele au efecte secundare si unele foarte grave, afectand sistemul hormonal, odata ce suprima ovulatia, afectand organele interne, afectand libidoul si fertilitatea femeii si chiar declansand chisturi si tumori.
Nu toate femeile au aceste efecte secundare grave, dar tu esti una la care corpul tau a arata ca este afectat.
Iti recomnad sa renunti definitiv la anticonceptionale si pentru partea psihica, sa mergi la un psihiatru ca sa iti poti revenii complet, ca plansul ala fara motiv denota o evolutie a unei boli psihice. Nu ai nici o problema neurologica, sunt doar efectele secundare date de schimbarile hormonale. Sanatate multa!
Păi s-a depistat la neurolog la Doppler problema neurologică chiar pentru care am primit tratament.
Tratamentul pentru insuficiență vertebro-bazilară sau „insuficiență circulatorie în sistemul vertebro-bazilar", este un sindrom neurologic cauzat de scăderea fluxului sanguin prin arterele vertebrale și artera bazilară, care irigă partea posterioară a creierului, inclusiv trunchiul cerebral, cerebelul și lobii occipitali.
Tratamentul pe care medicul ti l-a dat ajuta sa-ti reduca simptomele dar nu te vindeca.
Vindecarea vine de la tine, daca incepi sa faci sport, sau efort fizic intens punand in miscare nu doar fluxul sanguin ci si corpul, muschii, creierul.
Hrana sanatoasa, bogata in vitamine si minerale, FARA prajeli, fara tocaturi, fara salamuri, carnati, fara cereale, fara carbohidrati, fara dulciuri si fara alcool pentru cel putin 1 an de zile, pana se schimba metabolismul usor-usor. cauzele care ti-au provocat aceasta problema neurologica poate fi cauzata de mancarea nesanatoas ape care o manaci de foarte multi ani, unde ai colesterolul marit care s-a depus pe artere si de aici apar probleme majore.
Deci hrana joaca un rol VITAL in situatia ta!
Recuperare usoara si sanatate maxima!
Răspunsul cu vrăjitoarea e dat probabil doar ca sa te ironizeze dar tu ai mintea prea slaba ca sa intelegi ca a fost o gluma.
Dacă chiar crezi ca te poate ajuta o vrăjitoare ești pe nicăieri.
Încearcă sa intelegi dacă insomnia este o cauza principala sau una secundara provocata de ceva.
Oricum încearcă sa-ti faci somnul mai bun prin a avea un program de somn și la ora 22 sa fii in pat.
De la ora 20 sa nu te mai uiți la ecrane ca sa se liniștească creierul.
Sa nu mananci mai târziu de ora 19, și mancare putina și ușoară seara, fără prăjeli.
Inspiri și expira adânc de 10-20 de ori înainte de somn.
Camera sa fie bine aerisita și sa fie răcoroasă 19-21 grade.
Ar trebui sa-ti schimbi total stilul de viata pana rezolvi cu insomnia altfel ai putea ajunge la complicații sau boli psihice.
Nasol. foarte nasol. sa stii ca imi pare rau pentru tine si iti doresc tot binele din lume, sper sa iti treaca cat mai repede posibil aceasta perioada dificila. sfatul meu sincer este sa te duci la vrajitoarea smaranda ca te rezolva ea. succes, te pup!
Și unde să o găsesc în Republica Moldova?
Nu se gaseste din pacate in republică
fata o crezut bă dane...
Pai e pe bune
anonim3333333333 întreabă: