| princessOfcaraibe a întrebat:

mie imi place de un baiat si lui de mine si tot visez ca eu ii zambesc si ii fac cu mana si el zice ca ma uraste si sal las in pace, si uneori chiar si da in mine. si am vbcu el si a zis ca nu are cum sa faca asta ca ma iubeste thinking atunci dc visez chestile astea?

Răspuns Câştigător
| piscot_7634 a răspuns:

Este o vorba:"Cand totul este bine se intampla ceva rau."Bine nu exact cu cuvintele astea.Si eu plac un baiat dar eu nu stiu daca ma place si mereu visez ca el ma place si ca stam si povestim si chestii dar ceva e bizar aici. Daca el te place si tu visezi ca se poarta urat cu tine si eu visez ca il plac si poate atunci el nu ma place. E chiar invers. Poate ca noi cum traim anumite experiente subconstientul noaptea, nu mai repeta experientele, adica ma refer prin vise; si atunci el vrea ceva nou dar cum tie ti-a placut ce experienta ai trait poate face ceva asemanator si atunci el face exact opus; abia acum realizez ca e cam adevarat ce spun si mi-am dat seama ca exact asa mi se intampla.tonguesper ca ti-am fost cat de cat de ajutor Pup:*

4 răspunsuri:
| matzakitty a răspuns:

Visele sunt o proietie a subconstientului tau. in adancul tau iti este frica sa nu te raneasca si de accea visezi aceste lucruri

| BlackDevilishTeeaHumanoid a răspuns:

De multe ori visele nu au nici o legatura cu realitatea.de si mai multe ori realitate este total opusa visului. nu iti face grijiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca esti nesigura... tie frica sa nul pierzi

| DaNNN a răspuns:

Parerea mea e ca 'te implici' prea mult... E doar un baiat happy. Daca spui ca ii place de tine, atunci du-te la el si spune-i sa va combinati happy, sau o alta cale. una obisnuita laughing, pune o amica sa faca asta happy. Bafta la baieti laughing!