Ca baiat iti spun asa:
1 esti frumoasa... cat de fraier e sa nu te placa el pe tine?
2 incearca sa vb despre lucruri care ii plac lui.nu stiu catzi ani are...ex vb despre muzica
3 fa-i complimente ...cine nu vrea de-astea?
OK cu ce sa incep eu nu stiu ce sa zic el ori te vplace dar e timid si nu stiu ce sa-ti spuna ori nu te place si vrea sa ramaneti doar friends si daca te suna si face chestii din astea inseamna ca tine la tine dar nu neaparat ca la o iubita asa ca mai bine spune-i adevarul spune-i cal placi.bafta
Faptul ca te suna e un semn foarte bun. Inseamna ca vrea sa te auda, ii pasa de tine. Cred ca ar trebui sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui verede-n fata ca-ti place de el, sau mai pe ocolite daca ti-e mai usor. Nu cred ca ai nimic de pierdut daca faci asta. Si din cate ai spus tu, sunt destul de sigura ca simte ceva pentru tine
. Sper ca ti-am fost de ajutor
Multumesc la toti suntem in clasa a 8 a aman 2... iar la telefon cand vorbim, disutam despre noi
Pai...
Ideeal ar fi sa nu`i spui, direct, dal ai putea sa-l lasi sa inteleaga asta![]()
Unii baieti se sperie cand faci astfel de maturisiri si posibi nu ar mai vorbi cu tine.
Totusi nu-l lasa sa faca ce vrea din tine si mai impune`te si tu din cand in cand ![]()
Ca te suna, ar putea fi un semn nu ca te place, ci ca sunteti prieteni buni
Dar de la pr pana la iubiti.e un mic pas
cum sa il faci?
Arata`i doar ca il placi![]()
Nu`i spune direct(repet)
Sper ca te-am ajutat
Pupicilisss:*>