| m1969 a întrebat:

Nu mă lămuresc, vreau și eu materiile de la Științe Sociale, Naturale, Filologie și Mate-Info.

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Bună! Materiile de la filo cu cele de la ştiințe sociale sunt cam asemănătoare, doar că diferă numărul de ore, gen faci mai multe ore de istorie la ştiințe...
La filo ai română (4h) (teză+bac obligatoriu), istorie (2-3h depinde de clasă+ dai bacul la materia asta, e obligatoriu dar dai doar din materia de cls a 12 a, iar la teză alegi între asta şi geografie), geografie(1-2h şi poți să dai la bac daca o alegi la a 3 a probă ), tic (1-2), sport (1), opționale (diferă în functie de liceu, eu am avut la geografie, 2 la istorie, engleză şi făceam finlandeză pentru că ştia profa mea, ştiințe care din clasa a 11 a inlocuieşte mate, bio, fizică, chimie, adică tu faci astea 4 materii doar în a 9 a şi a 10 a, iar din a 11 a o să le înglobeze ştiințele), franceză (3h la care dai teză), engleză (3h), latină (1-2h), ştiințe socio-umane care o să fie una în fiecare an (logica, psihologie, sociologie şi filosofie), antreprenorială în a 10a şi economie în a 11 a(economia o poți alege la a 3 a probă la bac la fel ca ştiințele socio-umane şi geografie), religie (1h), muzică şi desen în a 9 a si a 10 a, iar din a 11 a se face 1 materie din astea 2 care se va numi educație artistică şi cred că atât. Numărul de materii creşte (eu în a 12 a aveam 20, iar în a 9 a erau vreo 16. )
Mult succes

0 răspunsuri: