Daca este chiar asa cum zici u ar trebui sa ii spui si u ce simti adica ar trebui sa ii zici ceva de genu` ( Tu cum crezi ca ma simt cand ma lasi balta si vb cu cealalta prietena a ta ) Dar asta tb sa eu spui intr-un mod trist nu sa tipi sau altceva
.Si pana la urma probabil ca va intelege. Si u ii mai spui ca tii fff. mult la ea
. Si daca tine si ea cu adevarat la tine ar trebui sa te ierte.
1. Eu cred ca ea e prea suparaciuoasa din cate am inteles ![]()
2. Incearca sa ii fim mult mai apropiata, adica adevaratele prietene nu se supara ele se mai fac proaste, si cealalta nu ar tb sa se inerveze si sa tipe
.
Cam atat am avut de spus succes!
FUNDA! :*
--->SUCCES
Andreea: mersi mult. si da. eu stiu ca e exact asa cum miai zis si tu, da sunt sigura pina eu nu-i zic ceva ea nu face e prea mofturoasa. da nici nu as vrea sa fiu certata cu ea. insa mercii mult :X :* PT sfat
Pai eu ced ca ea e prea mofturoasa si nu trebuie sa-i mai dai apa la moara daca intelegi ce vreau sa zic.asteapta sa faca ea primul pas. daca continui sa tot lasi de la tine o sa fiti mereu in aceeasi situatie. daca si ea tine cu adevarat la tine o sa iti ceara sa va impacati, iar daca ea nu da nici un semn inseamna ca nu e o prietena adevarata, ci o profitoare care asteapta doar sa primeasca fara sa dea nimic in schimb.bafta
razvanalex24 întreabă: