anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii mei sunt comunisti, am nota generala 8.98 iar am un calculato decent. Parintii mei nu imi permit sa fac mai nimic, iar nu vor sa imi faca un upgrade la pc. Unei prietene tatal ei ii ia gtx 1050, iar eu am un amd radeon 270. Nu stiu ce sa fac, am o viata prea urata. Ce ar trebui sa fac? Nu ma lasa nici macar la 300 m de casa.

8 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ei cred ca e doar un moft și ca nu ai nevoie intr-adevăr de lucrurile astea. Nu văd cum ai putea sa le schimbi părerea, adică un copil care nu face probleme nici acasă nici la școala merita sa i se mai facă și câte un moft din când in când, sa i se respecte dorința. Adică eu așa as face. In plus tu nu ai cerut nu știu ce lucru inutil. Alți părinți au salarii foarte mici și cand copilul vrea ceva, fac și imposibilul. Poate ar trebui sa vorbești cu ei, sa ii ajuți la ceva, sa vadă ca muncești și tu pentru ce ai vrea sa îți cumpere.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unii copii confunda comunismul cu o familie care poate nu isi permite sa cumpere toate nebuniile, la fel cum unii copii cred ca au o viata de ca.cat doar pentru ca nu au un PC la fel de bun ca altii.

Altii copii considera ca au o viata de **** pentru ca nu au ce manca, nu au parinti si poate mai au si o boala incurabila... dar na, fiecare cu definitiile lui

| bopred a răspuns (pentru suntserios):

Sigur, sigur. Tatal meu este avocat cu salariu de peste 2000. euro, iar mama mea este medic veterinar (4000 lei)

| aXy99 a răspuns:

Nu prea ai ce face...
Doar sa insisti si sa vorbesti liber si frumos cu ei despre ce te macina.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Nu iti imagina ca 8 e nu stiu ce nota. Atata timp cat nu ai luat macar peste 9 nu e mare branza. Poate parintii tai nu au bani sa iti faca toate mofturile. Ai zis ca ai un PC decent. Atunci de ce vrei unul nou? Un lucru se inlocuieste cand se strica.

| anonim_4396 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Un calculator nu se inlocuieste cand se strica. Cred ca nu ai habar despre ce vorbesti.

| Notmyaccount a răspuns:

Observ ca ai inceput prin a ne spune ca ai terminat cu media de 8, 98. In contextul de fata suna de parca media ta este atat de mare, incat in mod automat ti se cuvine sa primesti ceea ce vrei. Imi permit sa te aduc putin inapoi in realitate, o realitate in care media 9, 98 este slăbuta. Nu e o medie "Woow", si chiar si daca ar fi, nu vad de ce, media ar fi un motiv ca sa primesti ce vrei. Ce sa zic? Nu iti cumpara nu stiu ce calculator... Ce tragedie. Ofofof... Ma inec in lacrimi.
Trezeste-te putin la realitate.

| Rusu_Andrei_1988_y1E0 a răspuns:

Aștepți varsta de 18 ani când ei nu mai sunt obligați să îți fie tutori. Atunci o să fi liber.