| PutinAjutor7 a întrebat:

Buna tuturor,
Situatia in care ma aflu e putin nasoala, fratele meu e inchis intr-o inchisoare din Anglia pentru cativa ani, parintii mei nu prea fac fata situatiei si de cand s-a intamplat adica 2 ani eu m-am ocupat de tot ce a fost nevoie cum ar fi programari, vorbit cu avocati etc... Eu aveam 16 ani atunci. Acum din cauza unei afaceri nereusite de tatal meu avem si o rata considerabila la banca iar casa in care locuim e invechita si urata. Intre toate problemele astea eu incerc sa duc o viata normala si de o luna si ceva ies cu o fata foarte draguta si de treaba si cu care ma inteleg foarte bine dar care vine dintr-o familie cu o situatie financiara mult mai mult decat buna, ea ma place mult la fel si eu dar nu i-am spus nimic despre familia mea si mi-e frica ca nu o sa pot ascunde totul la nesfarsit. Mi-e frica ca o sa ne indragostim unul de celalalt ca o sa facem dragoste si apoi va afla ca situatia mea materiala nu e nici macar decenta, ca parintii mei sunt destul de inchisi la gandire si nu vreau ca ea sa regrete momentele petrecute cu mine. Ce sa fac? Sa merg mai departe asa pur si simplu ignorand subiectul familiei sau sa ii spun adevarul si sa accept daca alege sa nu mai vorbeasca cu mine. Stiu ca in mod normal banii nu ar trebui sa conteze dar e vorba despre mai mult decat atat si nu poti privi o persoana la fel stiind ca se afla intr-o situatie de genul. Multumesc de ajutor!

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Ştii cum se spune că minciuna are picioare scurte? ( fie ea şi prin omisiune ) Dacă ea se va îndrăgosti de tine, las-o să o facă de cine chiar eşti. Vrei să nu ştie situația, dar asta e o parte din cine eşti şi cu cât va afla mai târziu cu atât va fi mai supărată că i-ai ascuns asta atâta timp. Spune-i adevărul. Uneori cele mai bune decizii nu sunt deloc uşoare.

Răspuns Apreciat de Editori
| AnaisAnais15 a răspuns:

Hei, părerea mea este să ii spui totul despre familia ta. RIȘTI ȘI CÂȘTIGI!
Dacă ea ține așa mult la tine, nu are cum sa renunțe.
Fetele se atașează repede de un băiat, sigur e și ea.
Dacă renunța la tine, înseamnă ca nu e potrivita.
Deci spune-i și o sa vezi reacția.
Frumos, și un gest mare de iubire ar fi sa rămână alături de tine și sa te susțină, sa te motiveze in continuare.

| PutinAjutor7 explică (pentru AnaisAnais15):

Mersi pentru raspuns dar nu e chiar asa, intr-adevar nu va renunta la mine cum i-am zis probabil va zice ca nici nu conteaza dar nu e asa, conteaza si probabil nu ma va mai vedea la fel dupa ce ii zic. Daca in schimb nu afla pur si simplu va fi ca pana acum adica super, de ce as vrea sa stric asta? Probabil nu ne vom casatori doar avem abia 18 ani si atunci cred ca putem avea o relatie in care sa nu trebuiasca sa imi cunoasca parintii.

| PutinAjutor7 explică (pentru zurick):

Ei bine ea nu a intrebat pana acum prea multe despre familia mea, si faptul ca fratele meu e inchis nu stie nimeni nici macar prietenii mei cei mai apropiati. Cu timpul daca o sa intrebe o sa ii raspund la intrebari sincer dar nu voi insista pe subiect prea mult. Da minciuna are picioare scurte dar se mai spune si ca ce nu stii nu te afecteaza.

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Risca si spune-in adevarul, fiindca cinstea si sinceritatea sunt mai importante decat minciuna.

| nonepasa a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat o sa te paraseasca pentru ca nu poti sa fi sugar DADDYul ei si nu o sa iti dea bani doar pentru ca fratele tau e la inchisoare, mai pe scurt despartete tu de ea ca sa nu se desparta ea de tine ( ca desigur nu vrea sa iti fie sugar Mommy ). pace in puscarie