| Miky a întrebat:

Buna prieteni!
Spuneti-mi si mie cateva mesaje de sinucidere.
Cum ar fi (im pare bine ca v-am cunoscut ...Sa nu ma uitati.) etc...
Ceva de genu asta...
Ceva dramatic!
Va rog... Multumesc.

9 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Ceva dramatic? "Toata lumea stia ca voi fii pe cale sa ma sinucid, fiindca am postat o intrebare pe TPU, cu referire la asta, numai voi nu stiati!" nu stiu daca e chiar dramatic, dar vor muri si ei de ciuda...

| rororawr a răspuns:

OMG doar nu vrei sa te sinugizi! Sau sa ajuti pe cineva sa o faca! Ar fi o mare prostie! Nici nu vreau sa ma gandesc.Nu fa asta!

| Chriis a răspuns:

Pentru cine? :O
nu e bine sa faci asa ceva
imi pare rau daca traiesti in dureri dar nu e bine sa te omori...
ok.mnah,iti dau poate e ceva pentru un joc virtual sau ceva de genu [DA DOAMNE!] dar uite iti mai zic ceva inainte: mama ta s`a chinuit sa te nasca si sa te creasca...dar tu te omori.straight face sper sa nu fie adevarata intrebarea care o vad.
uite un mesaj de adio:
Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum...am suferit prea mult ca sa te iert si acum. imi pare rau ca ne vom desparti acum dar ma voi omori. va iubeam, va iubesc si va voi iubi mereu.ADIO!

si mie imi vin cateodata gandurile de sinucidere dar imi trec...ma abtin cand ma gandesc la familia mea cat de mult ii iubesc si toate astea...
sincer imi pare rau pentru tine sad

| mgtow a răspuns:

Lasa mesajele de sinucidere, tu arata lumii ca esti desteapta si te descurci in viata asa mor de ciuda dusmanii.

| xPinkJeleu a răspuns:

Ooo. mmmm. ggg! What?:o
Cum draq sa te omori nu esti intreaga.phaii u ai trai atatia ani pe degaba.ce ai scump`o de vrei sa te omori.te-a pparasit iubitu.ia vezi km vbesti bhaii.km sa te omori... daca cineva ti-afkt raw si vrei sa te omori arata-le ca esti mai buna si ca poti face mai binewinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mesajele de sinucidere sunt pentru cei care au probleme psihice!
Tu ce ai? Pentru ce încurajezi?
Pa, pa.

| Miky explică:

Vruiam sa fac o gumalaughing

| rororawr a răspuns:

Nu prea suna amuzant! Mai degraba ingrijorator! fara suparare...

| Bogdan_9316 a răspuns:

Si eu vreau sa ma sinucid pentru ca la scoala nime nu se intere de mine i-am zis la parintii meisa semneze pentru liceu unde sa ma duc.Mia spus ca nu ma intere de tine.ASA ca vreau sa ma omor nu mai merit sa traiesc nu stiu la ce mo facut pe lume