in urma cu 1 an am avut un prieten, cand ne intalneam nu mai stiam sa vorbesc, imi pierdeam glasul, imi placea foarte mult de el.Sunt in Spania si am stat impreuna doar 2 saptamana ca el s-a hotarat sa plece in tara. Dar cu toate ca am fost putin timp iubiti si ca sunt constienta ca nu a tinut la mine ca a fost doar o pierdere de timp.eu ma mai gandesc si acum la el
 in urma cu 1 an am avut un prieten, cand ne intalneam nu mai stiam sa vorbesc, imi pierdeam glasul, imi placea foarte mult de el.Sunt in Spania si am stat impreuna doar 2 saptamana ca el s-a hotarat sa plece in tara. Dar cu toate ca am fost putin timp iubiti si ca sunt constienta ca nu a tinut la mine ca a fost doar o pierdere de timp.eu ma mai gandesc si acum la el , putinele amintiri cu el nu le-am uitat, inca il si visez.Simt ca este baiatul facut pentru mine, dar ce sa fac ca nu este aici, si am aflat ca in tara are prietena
, putinele amintiri cu el nu le-am uitat, inca il si visez.Simt ca este baiatul facut pentru mine, dar ce sa fac ca nu este aici, si am aflat ca in tara are prietena . Nu pot sa ma conformez fara el si a trecut destul de mult timp.Cu oricine as fi parca nici unul nu este ca el. Ce as putea face?! Am id-ul lui de messenger dar el nu intra pe mine, si eu din orgoliu nici atat.Sa ii spun ce simt pentru el?
. Nu pot sa ma conformez fara el si a trecut destul de mult timp.Cu oricine as fi parca nici unul nu este ca el. Ce as putea face?! Am id-ul lui de messenger dar el nu intra pe mine, si eu din orgoliu nici atat.Sa ii spun ce simt pentru el? , sa il uit? Asta incerc de un an
, sa il uit? Asta incerc de un an . Ce sfaturi imi dati
. Ce sfaturi imi dati . Ms anticipat
. Ms anticipat					
					Mai bine vorbesti cu el.Tot incerci sa il uiti si nu esti fericita.Macar vei sti ce simte pentru tine, daca simte ceva.Si vei putea dormi linistita .
.

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Sunt constienta ca nu simte din moment ce nici nu ma baga in seama pe messenger, pentru el a fost o pierdere de timp. 2 saptamani, mie insa mi-a placut foarte mult si nu pot sa il uit. o sa i se para ciudat daca o sa ii spun ca nu l-am uitat, ca nu a fost mare lucru intre noi. Putinul care a fost inca ma framanta...