nu te mai lăsa așa afectată de părerea lor. mereu o să auzi critici și descurajări de la oameni, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi așa, fii indiferentă. e importantă părerea ta despre tine, nu a lor. ignoră-le și ieși din casă cu cealaltă prietenă. nu mai te închide în tine că îți faci rău degeaba.
 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

tu auzi ce vorbești? cum să te sinucizi din cauza asta? prietenii vin și pleacă, în cazul tău nici măcar nu îi poți numi așa, doar și-au bătut joc de tine. nu te obligă nimeni să ieși cu ele. ignoră-le, nu îți merită atenția. dacă actuala ta prietenă chiar ține la tine, te va crede.
Nu vreau sa ma sinucid din cauza ca nu ma mai inteleg cu ele. Problema mea e ca din cauza lucrurilor care mi le ziceau mi-am pierdut toata increderea in mine. Nu mai stiu sa ma comport cu lumea. Nu stiu sa socializez. Mie frica sa ies din casa deoarece am impresia ca toti oamenii o sa se uite la mine si o sa ma judece. Toata ziua asta ma gandesc. Sunt stresata, imi cade parul. Odata parintii m-au rugat sa ma duc sa iau paine si aproape ca am facut un atac de panica. Toate asta doar din cauza lor.