Nici nu iti imaginezi ce alti prieteni poti gasii.Eu acum m-am mutat in Bucuresti la liceu si am gasit prieteni care nu credeam ca pot gasi vreodata.
Mda..si eu am patit ceva de genul si nu doar o data...eram 3:eu, R., si A.(nu vreau sa dau nimele.) prietene foarte bune..am fost si suntem colege, eram BFF cum s-ar zice.din cls I pana cam prin a V-a. ceva de genul... apoi una dintre ele(A.) a inceput sa ma vorbeasca cu cealalta(M.), iar M. imi spunea mie. zicea lucruri foarte. false.a zis foarte multe minciuni.mie imi zicea despre M. si lui M. despre mine..stiu,e putin complicat.
. apoi, M. s-a certat foarte rau cu ea..eu eram de partea lui M. ..eu si M. nu am vorbit cu A. cam de la inceputul clasei a6-a pana acum de vreo 2 luni. aproape 1 an.(acum suntem a 7-a). apoi am inceput sa vb. asa..ca si colege, si incet, incet din ce in ce mai mult..Eu nu prea am vrut sa ma impac cu ea pentru ca a zis niste lucruri foarte urate despre mine,niste minciuni foarte mari.M. s-a mutat langa ea si de atunci ea s-a schimbat,sunt ca si BFF,bine,au niste lucruri in comun,spre exemplu ele se uita la telenovele dar eu nu.dar acesta nu e un motiv sa nu mai fim prietene ca si inainte, aveam foarte mare incredere in ele,dar mi-am dat seama cine imi sunt prietenii.![]()
Concluzia: Nu fi suparata pentru acest lucru,fa-ti prietene noi,fii prietena si cu ele,dar nu asa de apropiata,dupa ce ti-a facut,mai bine pastreaza distanta.
Prietena mea cea mai buna,e plecata in Belgia din cls aII-a, e deodata cu mine, si vorbim des, mereu cand vine imi aduce cadouri si eu la fel. Am crescut impreuna de mici, imi era vecina.
Si chiar si acum pastram legatura.![]()
Sper ca te-am ajutat.![]()
Stiu ..am scris cam mult, dar cred ca aceasta poveste te va ajuta. :*