Nu se poate.Eu chiar am fost in locul tAU.:o
Datorita exului vorbeam urat cu toata lumea, eram greu de suportat. Din aceasta cauza vorbeam urat chiar si cu mama.Si ea, la randul ei facea la fel.Noroc ca nu am tata vitreg. Dar voi avea propabil in curand pentru ca si pARINTII MEI sunt desp.Pay e o perioada pe care o vei depasi.Ai o prietena buna? Perfect. DACA ai iesi cu ea, plimbate.Cat despre baieti lasa-i sa vina ei la tine, nu-i mai cauta.Cu cat ii cauti cu atat mai greu ii gasesti.Pentru ca unele chestii se int exact cand te astepti mai putin.
Fii optimista. Daca te incalzeste cu ceva gand ca multi ca tine au trecut si trec si acum prin asta. Dar toate la timpul lor.Pana vei gasi un baiat special.De obicei un iubit te face sa te schimbi radikl. Cel putin asa e in kzul meu.Mult succes in continuare si daca vrei sa te descarci sau sa pov ceva wtf_smileee e id meu sunt aici.Pentru ca am treqt prin astea si nimeni nu mi-a fost alaturi.Stiu cat de greu e. Pup.
:**:*:
In primul rand trebuie sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. Daca tu orice faci o faci cu un scop anume fii sigura ca asa te vor trata ceilalti pentru ca asta vrei. Incearca sa te schimbi si sa mai lasi de la tine, sa fii mai buna. Atunci cand vei aprecia prietenii cum merita, atunci te vor aprecia si ei. Sunt momente grele in viata oricui insa important e sa intelegi unde gresesti. Daca fostul se joaca si el cu sentimentele tale este pentru ca probabil l-ai suparat cu ceva. Tind sa cred ca esti o fire impulsiva. Incearca sa fii mai pasnica si vei vedea ca se vor schimba multe. Trebuie sa crezi si sa vrei sa te schimbi. Succes!
Incearca sa n-o mai iei asa in tragic. Fii mai deschisa, mai comunicativa si cu vechii prieteni sau si cu altii noi. Nu te mai inchide in tine, incearca sa te eliberezi de aceste sentimente vorbind cu cineva(daca nu ai prieteni momentan macar o ruda, etc). Nu te mai izola, iesi mai mult si incearca sa uiti de probleme si sa te distrezi. Poti sa iti recapeti vechii prieteni, daca ai vorbi sincer cu ei si le-ai explica ca treci printr-o perioada mai dificila si ca ai nevoie de ajutorul lor. La fel poti proceda si cu parintii tai. Ma indoiesc ca nu vor vrea macar sa te asculte, daca nu sa-ti dea si un sfat. Uita-l pe fostul prieten, iti face rau si din cate ad nu merita. Vei intalni la momentul potrivit o alta persoana care sa-ti umple golul din suflet. Este greu sa trecem peste probleme dar toti patim asta la un moment al vietii, trebuie doar sa gasim in noi puterea de a merge mai departe. Nu te mai intalni la intamplare cu oricine, asteapta sa cunosti o persoana mai bine, sa-ti placa, nu forta lucrurile. Ocupati timpul cu ceva folositor, placut(incearca un sport, dans, etc) prin care sa te poti elibera de tensiunile negative; Uite si un motto de care incerc sa tin cont:"Zambeste, maine poate fi mai rau!" Capul sus:*
Vorbeste cu parintii tai si explica-le tot ce simti tu.Incearca sa te apropii de diferite persoane si astfel iti vor devenii prietenii.Renunta la gandurile astea negre.Trebuie sa iti recastigi increderea in tine, iar apoi vei avea incredere in toti. Uita trecutul si impaca-te cu toata lumea.Bafta!
Ok, deci aici problema e serioasa.mai intii ar trebui sa te gindesti si la sentimentele celorlati si cum ai vrea sa tii legatura cu prietenii daca te folosesti de ei? ce dai asa primesti in schimb.
2)cred ca ar cam trebui sa-l uiti pe fostul(desi e greu) caci a te juca cu sentimentele cuiva nu e o dovada de iubire.cu siguranta ca vei intilni un baiat care te va iubi si pretui cu adevarat, asa cum esti tu.de tatal vitreg te inteleg 100%(am si eu unul de asta acasa si m-am saturat de el de tot). si in plus cum poti sa fii pe plakul oamenilor daca te-ai acrit si mereu esti nemultumita? incearca sa gasesti partea buna a lucrurilor, sa fii mai buna cu cei din jur, sa daruiesti dragoste, zimbete, prietenie fara un oricare interes.stii cum se spune zimbetul are efect de oglinda:zimbeste si vei primi inapoi un zimbet.incearca sa gasesti limba comuna cu toti.vei vedea e doar o etapa trecatoare, iti doresc succes!
Bine, deci aici problema e serioasa.mai intii ar trebui sa te gindesti si la sentimentele celorlati si cum ai vrea sa tii legatura cu prietenii daca te folosesti de ei? ce dai asa primesti in schimb.
2)cred ca ar cam trebui sa-l uiti pe fostul(desi e greu) caci a te juca cu sentimentele cuiva nu e o dovada de iubire.cu siguranta ca vei intilni un baiat care te va iubi si pretui cu adevarat, asa cum esti tu.de tatal vitreg te inteleg 100%(am si eu unul de asta acasa si m-am saturat de el de tot). si in plus cum poti sa fii pe placul oamenilor daca te-ai acrit si mereu esti nemultumita? incearca sa gasesti partea buna a lucrurilor, sa fii mai buna cu cei din jur, sa daruiesti dragoste, zimbete, prietenie fara un oricare interes.stii cum se spune zimbetul are efect de oglinda:zimbeste si vei primi inapoi un zimbet.incearca sa gasesti limba comuna cu toti.vei vedea e doar o etapa trecatoare, iti doresc succes!
Anahiteamo întreabă:
BgcGeo întreabă: