Nici anti nici pro adica poate e o informatie care ii interseazape toti din lista
Eu incerc sa trec cu vederea.Nici nu le citesc, altfel risc sa ma enervez. Vorba lui deejayra, daca ar fi interesante macar... dar asa, numai prostii.
Nu as fii daca ar trimite ceva interesant, dar cand vad:"Daca nu trimiti aces mesaj la 10 persoane din lista ta iti va cadea unghia degetului mare de la picior" imi vine sa ii injur...asta dovedeste inteligenta lor
Cam da. Pai daca stau de exemplu 1o minute pe mess primesc vreo 2o de mass-uri gen X cand intrii da-mi un buzz, X da buzz ca nu te gasesc, apasa de 1o ori F12 si iti apare persoana iubita la status, etc. tot felul de tampenii. Aa si era sa uit. mai pune si la sfarsit de tot scuze pentru cei cu dnd sau brb. Pai acum pe bune dai un mass, doua, trei, dar mai si opreste-te, acum cat sa te scuze lumea cu dnd si brb?! Eu inteleg ca dai un mass, doua dar nu prostii din`astea pe care ai putea sa le eviti. parerea mea
Sunt unnele masuri inutile.asa ca sunt anti mass.
Ex de mass: "cat e ceasul?"
alt mass in alta zi:"ora 8"
doar aste mi le-am amintit acum
Clar. Cand ti-e lumea mai draga, apar si mass-urile si sunt de-a dreptul stupide, parerea mea...
DouaPuncteD întreabă:
Kiduuuts întreabă:
SG1995 întreabă:
Andre9 întreabă: