Buna![]()
Dupa parerea mea...blackberry este mai bun decat un touch screen deoarece un touch screen se strica mai repede atunci cand cade pe jos.Dar daca este rezistent acel telefon touch screen, atunci putem sa il inscriem pe BlackBerry in categoria telefoanelor mai slabe, deoarece atunci cand cade pe jos pot cadea butoanele.Ma rog alti ar alege touch screen pentru ca este mai la moda.Deci in concluzie iti recomand un BlackBerry...
Sper ca ti-am fost de ajutor
... Funda?:X
---> Eu am telefon blackbary si sunt foarte foarte multumita de el!
---> Telefonul touch screen este foarte sensibil la zgarieturi si una`doua de strica daca nu ai mare grija de el!
---> Eu te sfatuiesc sa-ti iei un blackbary!
Cu touch screen in cateva saptamani nu iti va mai merge touchu
dar blackbary este destul de bun dar si destul de mare!
Touch mie imi place mult mai mult. este dragut si foarteee finutz inclusiv daca iei din`acela suptirel. in plus este si la moda dar este si bun, de exemplu mie mi-a cazut in cada
si era plina de apa si ink merge super bine. deci eu iti propun touch screen
succes si spune`ne ce ai ales:*
Amandoua sunt super tari![]()
, dar eu as opta pentru blackbary, pentru ca unele touch srcreen-rui au detector de caldura, iar daca acesta se strica sa zis cu telefonul
Eu am tel cu touch screen ( LG cookie lite), e micut sh dragut dar acum depinde de gusturile tale, daca m-ai pune sa aleg as alege telefoanele cu touch screen