|

As vrea sa-mi iau un telefon dar nu stiu ce sa aleg.As dori sa stiu diferentele dintre un touch screen, iPod si Apple. Daca le stiti ati putea sa ma ajutati si pe mine?big grin

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna Mihaela:*

Apple Inc. (NASDAQ: AAPL până în ianuarie 2007 Apple Computer, Inc.) este o companie din Silicon Valley, cu sediul în Cupertino, California, cu scop principal de activitate în tehnologia computerelor. Cunoscută mai ales pentru computerele Macintosh, Apple are o reputaţie de inovaţie în industria de înaltă tehnologie.
Deci Apple nu e un telefon. Este o firma care produce telefoane, laptopuri etc.


iPhone este în acelaşi timp un telefon mobil, un player multimedial şi un dispozitiv de comunicaţie fără fir anunţat de către Steve Jobs, CEO al companiei americane Apple, Inc., în timpul discursului său de la Macworld Conference & Expo de la 9 ianuarie 2007.[1][2] iPhone are suport pentru push e-mail, telefonie mobilă, SMS, navigare web. În plus este dotat cu un ecran de tip touchscreen, include funcţiile regăsite la playerele media iPod şi rulează o variantă a sistemului de operare Mac OS X.
Asadar iPhone nu este doar un telefon ci mult mai mult. Intradevar, este produs de firma Apple si este un telefon exceptional ( dupa parerea mea).

Un touchscreen este un ecran Lcd, peste care stă o componenta sensibilă la atingere, numită digitizer. Există în telefoane, tablet pc-uri şi chiar şi ecrane (necesită instalarea unui driver).
Telefonele cu touch screen nu sunt asa de performante si multifunctionale precum este un iphone.

iPod este un player portabil produs de compania Apple. Este un fel de mp3 mai performant si cu o capacitate de memorie mult peste un mp3/mp4 normal. Pretul este la fel de piperat:-))

Eu iti sugerez sa-ti cumperi un telefon de la o firma serioasa, cm ar fi Iphone, Nokia, LG, Samsung, HTC. Telefoanele cu touch screen sunt foarte sensibile si foarte pretentioase. Nu cred ca vrei sa stii cat costa sa repari un astfel de telefon :-ss

Uite aici o lista cu telefoane cu touch screen, nu foarte scumpe:
http://goo.gl/3KLgr

Sper ca te-am ajutat:*

1 răspuns: