anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tata a zis sa mergem la tara vineriacum si sa venim duminica.Eu i-am spus Tata eu am teme si incerc sa le mai fac pe calculator adica ajutor.
El imi spune ca cic sa le fac la tara.
Dar la tara la noi e oribil e un sat uitat de lume primitiv cand vi acolo oameni care u mai ramas se uita ca la masini straine. Defectele satului asta :
1 Nu este asfaltat si e numai prundis cand e ploaie te bagi in glod pana l-a calcai.
2 Toamna si Iarna cand e rece s-au bate vantul se i-a curentul si cum ca este toamna se va lua curentulsi scriem la lumanare ca in secolul 15 dar stai acel sat fix in secolul ala traieste.
3 Nu prinzi internet trebuie sa te duci afara ca altfel nu prinzi si nu peste tot afara doar in locuri speciale adica trebuie sa te cateri in fanarie.
4 Cand iesi la baie e un frig de iti ingheata fundul.
5 Este unul care bea si fuge dupa cu furca s-au cu lopata dupa maicasa laughing, dar si maicasa nu e usa de biserica si aia : E normal sa vezi o femeie de 70 cu sticla de bere in mana. Acesti oameni fix langas noi locuiesc.
Intrebarea este :Ce sa fac sa nu ne mai ducem ca tata vrea ca cica culegem struguri ( asta spune de o luna deci de o luna in fiecare sambata si duminica, si cica la el asta e ultima data dar eu stiu ce se intampla saptamana viitoare va fi tuica dupa taiem porcul dupa vitelul si tot asa.Ce sa fac va rog m-am saturat de satul ala.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Du-te si ajuta-i pe ai tai ca 2 - 3 zile trec repede. Te imbraci bine, mai vezi putin show-ul vecinilor, bei must, mananca si niste nuci cu el, coace-ti seminte de floarea - soarelui si bucura-te de viata la tara: aer curat, mancare sanatoasa, bunici, alaturi de parinti, nebunie de sat cu barfe, si gandeste-te ce poti face cand vei fi mare ca sa imbunatatesti lucrurile pe acolo. Lasa netul ca aduce numai probleme cu timpul, asa te mai deconectezi de oras si de aglomeratie! Numai bine!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa, ca pe pe calculator nu ai de ce sa-ti afci temele, poti sa le faci si pe caiet si sa inveti nromal, cum invata toti copii.
Trebuie sa-ti ajuti si parintyii, ca nu mori din cateva zile de munca fizica!
Mai lasa plansul de orice nu-ti convine sau place, ca nu crapa nimeni din munca fizica, apoi, ti-ar prinde bine putin exercitiu fizic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bre ce nu as da si eu sa am unde sa merg la tara 2-3 zile sa uit de tehnologie, de net de tv, sa ma odihnesc. Hai ca nu e un capat de tara

| Xdreaper21 a răspuns:

Du-te in *** ca el sau maicata nu au murit 18 sau 15 ani acolo deci nici tu nu miri 2 sau 3 zile
Eu uneori as vrea sa ma mai duc la cules de struguri sau la facut tuica si acum sa pot si gusta sau chiar sa ma duc sa car lemne sau sa sap o groapa in ziua mare in plin soare

| anonim_4396 explică (pentru Xdreaper21):

Inteleg si mie imi place la tara cel putin cand sunt capsuni s-au struguri dar cand nu am timp si am un caiet de facut din care nu am inteles nimic si il fac de pe net. Dar acum serios la tine fix gard in gard cu tine sunt vecini care urla mai ceva ca Vadim cand sunt beti.M-as putea duce la locul unde a copilarit mama este in acelasi sat dar bunici sunt morti.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa ii reclami la politie atunci cand se imbata ca deranjeaza linistea publica si daca nu termina vor merge la inchisoare daca nu vor termina si o vor mai face de multe ori

| anonim_4396 explică (pentru Xdreaper21):

A venit si politia la ei ca cei din sat au mai chemat dar degeaba a zis ca daca vine politia s-au vin reportezi de la TV ii alunga cu lopata s-au cu furca laughing

| Xdreaper21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca chiar o fac politia poate sa foloseasca pistoalele sau sa cheme jardarmeria

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

laughing El se crede Super-Man laughing