| Riti33321 a întrebat:

Stie cineva un loc bun unde se poate merge in vacanta si ai tot timpul ce face? (de ex: sa mai te cateri undeva, sa ai obiective turistice, putina aventura, etc.) Eu imi doresc sa merg in vacanta si vreau putina aventura dar nu stiu unde...
P.S. locuiesc in sudul tarii si nu prea cred ca mama si tata (cu care merg) ar dori sa traverseze tara. S as dori sa fie in Romania.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Oriunde pe Valea Prahovei. Aici mi-a placut foarte mult. Sursa:http://www.ghiduri-turistice.info/......ul-7-scari

| DeeAnonym a răspuns:

Recomand Busteni sau Sinaia, sunt apropiate deci pot fi vizitate ambele daca vrei. Sunt niste locuri la munte, si ai putea avea parte de multa aventura. Eu am fost acolo si sunt multe obiective turistice. Sunt ambele orase in Brasov, adica cel mai probabil aproape de tine din moment ce ai zis ca esti din Sud. Aici ai un site cu cateva din obiectivele turistice din aceste locuri si cateva detalii... --> http://www.ghiduri-turistice.info/......e-pozitiva :)

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru DeeAnonym):

"Sunt ambele orase in Brasov"
Adica Prahova.

| mihai69 a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Bine că nu a spus „cartiere" rolling on the floor
===
@Riti33321 - și eu aș recomanda ceva pe acolo: Bușteni, Predeal, chiar și Brașov. În Bușteni și Brașov ai parcuri de aventură; trasee montane peste tot. În Brașov ai și două aquaparcuri. Obiective turistice gârlă... Timp să ai și mușchi la picioare!
Vacanță faină oriunde o vei petrece!

| DeeAnonym a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Ma gandeam eu ca sunt in Prahova. Dar nu eram sigur, deci m-am uitat pe net. straight face Cred ca mai bine mergeam la un profesor de geografie. straight face

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru DeeAnonym):

Eu sunt din zona, de aceea stiu,