Probabil lumea ți-a spus doar ca să nu te simți prost. Dacă erai frumoasă se găseau destui care să se bage în seamă, crede-mă.
Mi-au spus persoane necunoscute pe strada si in autobuz.Ti-as trimite o poza dar e prea ciudat. Ma bagau multi baieti in seama prin clasele a cincea si a sasea, si anul trecut in a opta era un baiat care ma complimenta tot timpul dar nu mi-a spus niciodata ca ma place sau ceva, si acum la liceu sunt cativa baieti care se holbeaza la mine si nu spun nimic
stiu ca nu sunt urata si de aceea ma intreb ce fac gresit? Eu chiar incerc sa par prietenoasa dar sunt cam timida
De fapt am vorbit cu un singur baiat din clasa despre muzica si asa
in rest nimic. Baietii nu se dau deloc la mine dar poate asta e un lucru bun. doar baieti necunoscuti sau taximetristi flirteaza cu mine
Adica chiar as vrea un prieten de varsta mea
Atunci ori nu găsesc atractiv modul tău de a fi, ori le e prea rușine(asta ar fi de asemenea ciudat având în vedere că așa cum zici tu ei vorbesc cu toate din clasă, atunci ar trebui ca toate să fie mai urâte ca tine). Deci probabil, dacă chiar ai observat bine, ești cu adevărat specială, însă nu am eu de unde să știu dacă în sens pozitiv sau negativ.
La ce te referi? Eu nu prea vorbesc in general aproape deloc, oare de asta? Adica vorbesc mult numai daca cineva ma baga in seama prima data, altfel nu ma bag eu singura.
Poate ca da.Desi daca esti frumoasa, tot ar trebui sa te bage cineva in seama.Macar unul, doi.Incearca sa fii mai sociabila.