anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, e normal sa nu vorbeasca baietii cu mine DELOC? Efectiv de multe ori vorbesc cu toate fetele din clasa numai cu mine nu.Eu sunt timida dar daca vorbeste cineva cu mine sunt chiar sociabila.Multa lume mi-a spus ca sunt frumoasa.Atunci de ce ma ignora total baietii? Ma face sa ma simt de parca par ciudata sau ceva.Ar trebui sa vorbesc mai mult sau sa ma bag eu in seama cu ei?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Probabil lumea ți-a spus doar ca să nu te simți prost. Dacă erai frumoasă se găseau destui care să se bage în seamă, crede-mă.

| effystonem13 a răspuns (pentru T0T):

Mi-au spus persoane necunoscute pe strada si in autobuz.Ti-as trimite o poza dar e prea ciudat. Ma bagau multi baieti in seama prin clasele a cincea si a sasea, si anul trecut in a opta era un baiat care ma complimenta tot timpul dar nu mi-a spus niciodata ca ma place sau ceva, si acum la liceu sunt cativa baieti care se holbeaza la mine si nu spun nimiclaughing stiu ca nu sunt urata si de aceea ma intreb ce fac gresit? Eu chiar incerc sa par prietenoasa dar sunt cam timida

| effystonem13 a răspuns (pentru T0T):

De fapt am vorbit cu un singur baiat din clasa despre muzica si asalaughing in rest nimic. Baietii nu se dau deloc la mine dar poate asta e un lucru bun. doar baieti necunoscuti sau taximetristi flirteaza cu mine laughing Adica chiar as vrea un prieten de varsta mea

| T0T a răspuns (pentru effystonem13):

Atunci ori nu găsesc atractiv modul tău de a fi, ori le e prea rușine(asta ar fi de asemenea ciudat având în vedere că așa cum zici tu ei vorbesc cu toate din clasă, atunci ar trebui ca toate să fie mai urâte ca tine). Deci probabil, dacă chiar ai observat bine, ești cu adevărat specială, însă nu am eu de unde să știu dacă în sens pozitiv sau negativ.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca chiar esti frumoasa, probabil ca e de vina felul tau de a fi(nu ma refer numai la timididate)

| effystonem13 a răspuns (pentru anonim_4396):

La ce te referi? Eu nu prea vorbesc in general aproape deloc, oare de asta? Adica vorbesc mult numai daca cineva ma baga in seama prima data, altfel nu ma bag eu singura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru effystonem13):

Poate ca da.Desi daca esti frumoasa, tot ar trebui sa te bage cineva in seama.Macar unul, doi.Incearca sa fii mai sociabila.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa ca treci tu si peste asta