| Buuff a întrebat:

am 15 ani si parintii mei sunt niste comunisti. tata imi umbla in telefon la mesaje in pc la poze la toate(mai are putin isi im cere si parola de la mes) nu ma lasa sa merg decta pana la socla singura si nu sa ies cu prietenele... e dus (mai ales tata)eu acum ceva vreme mi-am pus cod la telefon. ma intreba dc l-am pus eu am zis ca asa am vrut. dupa vreo 2 luni mi-a zis sa-l scot ca el e tata is trebuie sa stie ce fac eu nu sa-i ascund chestii. da mai vb prin mesaje si le mai sterg ca se baga el ca prostu si daca nu gaseste nimic se duce in egnda cine-i ala cine-i ala? Offf Doamne Eu azi mi-am pus iar cod si cand o vedea s-ar putea sa-mi-l ia si sa urle la mine si (cu celalalt a dat de pamant cu el de nervi si l-a facut praf ). Nue e genu de om cu care sa poti sa vb prea calm. eu Ce sa-i zic cand o vedea ca iar am cod si el un poate sa vada. DE batut nu ma bate dar in rest ce nu-mi face! tinand cont ca stau si la garsoniera si stau toata ziua cu el in camera sad Offf :-

Răspuns Câştigător
| fantastica a răspuns:

Spune-i ca tu ai drepturile tale si unul din aceste drepturi este "Dreptul la intimitate" asta inseamna ca nimeni nu are dreprul sa umble prin lucrurile tale, sa-ti verifice geanta, dulapul, sa-ti citeasca mesagele, scrisorile, biletelele pe care le primesti. Se face exceptie doar in cazul in care viata ta este in pericol(cineva te şantajeaza sau te groghezi s.a.), dar nu cred ca tu ai astfel de probleme. Data viitoare cind iti mai face astfel de scene, pune-i in mina un articol cu drepturile copilului (pina la 18 ani fiecare persoana care inca nu a inplinit 18 ani se considera copil).

Tot ce ti-am scris mai sus sint cuvintele profesoarei mele de educatie civica.
Succes!

9 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Plm, traiesti cu Stalin in casa, nasol.

| Buuff explică:

Scuze pentru greseli big grin.Socala-scoala...egnda-agenda.sorry :d

| MrBlueEnergy a răspuns:

Nasol straight face.Dar chestia este ca noi nu prea te putem ajuta...

| Buuff explică (pentru MrBlueEnergy):

sad...mda.ma gandeam ca e cineva psiholog p'aici si imi explica cum sa vorbesc cu un fan de-a lu Ceausescu! :@

| MihaiAndronescu123 a răspuns:

Frate nasol rau ffffff rau ai mei ma lasa sa fac cam ce vreau eu dintre a 4 a si nici odata nu mia umblat in pc prin tel pe mess nici macar prin camera decat mama sa faca curatlaughing.

| Buuff explică (pentru MihaiAndronescu123):

Tu esti si baiat.happy. poate asta e avantaju laughing

| MihaiAndronescu123 a răspuns (pentru Buuff):

Nu cred findca cu soramea se poarta la fel ca mine.

| Buuff explică (pentru MihaiAndronescu123):

Inseamna ca ai superi parinti happy

| MihaiAndronescu123 a răspuns (pentru Buuff):

Da asa e