Suna urat!![]()
Sincer nu te pripi.ce conteaza cei din jur![]()
Decat sa-ti gasesti unu repede si de proasta calitate sa zic asa mai bine singura un an si sa gasesti unul Ok(:
Intotdeauna speranta moare ultima,poate nu ai prieten ca nu'ti plac de din jur,poate nu's de tine![]()
Sunt mai multe posibilitati,eu cred ca cel mai bine sa astepti timpu, locu si tipu' potrivit, cand nu te vei astepta v'a aparea dragostea![]()
Dezi zambeste toate dezamagirile merg spre bine intr'un final!![]()
Sper ca ti'am putut fi de folos cu aceste mici cuvinte>
Iti las id meu si vorbim pe mess:X
si vorbim acolo mai multe
emiitzzy mii id
povestim acolo:X
LAasaa...nu fii trista.o sa gasesti si uh pe cineva care sa te merite, sa te iubeascaa; x Dar nu poti grabi lucrurile. totul se intampla de la sine, la momentul potrivit. Ai incredere! multa bafta
Credeam ca-s unica fara prieten.
Dar am 15 ani.Asteapta si tu, o sa apara persoana potrivita.
Buna Sabina! Inteleg tot ce simti in momentul de fata,si eu ma simteam asa acum cateva saptamani,si destinul mi-a dat o mana de''ajutor'', si in scurt timp m-am cuplat cu un baiat.Dar acum regret si as vrea sa pot sa sterg toata perioada aceea din cap, pentru ca nu s-a dovedit a fi exact genul de baiat care se dadea el.Asa ca te sfatuiesc sa nu te grabesti,ca baieti sunt destui pe lumea asta,si care e al tau e pus de o pare! Daca vrei cu adevarat sa ai iubit,incearca sa iesi mai mult pe afara, sa te aranjezi mai mult, si sigur cineva te va remarca! Bafta!