anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani şi acum trăiesc prima iubire adevărată happy Am un iubit de 17 ani şi suntem de 2 luni împreună, parcă trăiesc un vis alături de el love struck Noi ne cunoaştem de mai bine de un an jumate, dar până acum s-au întâmplat multe şi abia acum am ajuns să fim împreună love struck E băiatul perfect, e muncitor, mă iubeşte foarte mult şi îmi arată asta cât de des poate, şi partea care îmi place cel mai mult, e virgin, şi da, am vorbit şi despre subiectul ăsta, şi a vorbit cu atâta maturitate despre asta, mi-a zis că "avem tot timpul din lume" şi nu are rost să ne grăbim, că mă aşteaptă şi până la 20 ani dacă e nevoie. Nu ştiu ce să mai zic, la fazele astea m-a lăsat fără cuvinte, e pur şi simplu băiatul perfect. A şi trecut prin multe şi e mai sufletist. Îl iubesc foarte mult, dar din cauză că e prima mea relație, mai calc strâmb uneori fără să vreau şi îl supăr. Sunt şi genul de persoană care se teme mereu să nu-l piardă pentru că acum un an am trecut printr-o depresie ucigătoare din care greu am ieşit şi nu mai vreau să intru în viața mea. Încă mai aveam lamele cu care mă tăiam, mi le-a aruncat şi alea, am şi fumat de supărare şi m-a convins să n-o mai fac, m-a scos efectiv din tot ce era rău şi m-a adus pe drumul bun. Şi nu ştiu cum să-i mulțumesc pentru asta, dar întrebarea mea e, cum să fac să nu-l pierd? Cum să fac să nu-l îndepărtez de mine? Vreau să-l țin mereu aproape dar cum spuneam, mai calc strâmb uneori şi îl supăr. Cum aş putea să mă schimb în privința asta? Chiar nu vreau să-l pierd, e băiatul perfect.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

E chiar foarte simplu.
Insa, in primul rand trebuie trebuie si el sa-si doreasca acel lucru. Oricum, daca chiar te iubeste, atunci te-ar putea ierta pentru aproape orice greseala gen. ok, greseti tu cu ceva, posibil sa se supere dar dupa daca ii vine iar acea dorinta de a vorbi cu tine / intalni cu tine, e perfect si te poate ierta foarte usor. big grin
Daca deja se intampla asta, atunci sunt mici sansele ca relatia dintre voi doi sa se rupa. Sunteti de 2 luni impreuna, eu zic ca deja ii e greu sa se desparta de tine + ca la cum l-ai descris tu, este genul de persoana care se ataseaza foarte usor de cineva si cu greu se mai poate desparti de acea persoana.

Uite. hai sa-ti ofer cateva sfaturi. De fapt. de ce sa nu incepeti voi o conversatie? Bun. cand are timp liber, poti sa-ti scrii asta :

Uite... ca tot avem o relatie de 2 luni, cred ca a venit timpul sa vorbim despre ceva. Si sincer, as vrea sa facem ceva in privinta asta, bineinteles daca esti si tu de acord. In primul rand dupa cum bine stii, este prima relatie si as vrea sa fii mai rabdator / intelegator cu mine, sa ma scuzi pentru greselile pe care le fac si ca te ranesc neintentionat si as vrea ca de acum incolo, sa imi zici fiecare greseala pe care o fac si/sau cum ar trebui sa procedez data viitoare ca greseala sa nu se mai repete, bine? As vrea totusi sa fim mai comunicativi unul cu altul', sa spunem ce avem pe suflet si chestii de astea, ca relatie sa se dezvolte, intelegi? Adica eu de exemplu daca fac o greseala fara sa imi dau seama, te-as ruga sa mi-o zici, eu imi cer scuze si am sa promit ca nu o sa se mai repete. Si bineinteles ca asa am sa fac si eu. big grin Si as vrea ca ori de cate ori avem o mica,, cearta", sa o discutam cu calm si sa o rezolvam, bine? happy Pentru ca daca suntem incapatanati amandoi sau cel putin unul dintre noi, nu rezolvam nimic. Deci. sper sa fii mai intelegator, sa ne iertam unul pe altul pentru greselile facute si sa fim cat mai comunicativi.

Dai copy/paste la asta si gata. Anyway, mai poti modifica textul daca doresti, sa mai stergi ceva / adaugi. Acolo e mai mult o idee de baza, dar ai inteles tu ce vreau sa zici. Cuvantul cheie este,, COMUNICAREA". Si sa-ti mai dau un exemplu. Uite. sa zicem ca tu ai avut o zi de tot rahatul la scoala, vii acasa si pur si simplu nu ai chef de nimic, nici macar sa vorbesti cu el (e doar un exemplu, poate ai, poate nu. depinde ). Ei. si eu iti recomand sa ii scrii ce ai patit si daca se poate sa vorbiti mai tarziu. Ideea e ca trebuie sa va oferiti si putina liberatate. De exemplu dupa acea zi, ii scrii un mesaj : Uite. azi am avut o zi groaznica la scoala, imi pare rau dar nu prea vreau sa vorbim acum, poate mai tarziu... iti dau eu mesaj mai tarziu, sper sa nu te superi"

Vezi? happy Poate fi foarte simplu. Si el o sa inteleaga. Crede-ma, e mult mai bine asa decat sa vorbiti si tu sa-i raspunzi in sictir sau sa-i ascunzi asta. Mai rau faci. Sau daca totusi vrei sa vorbesti cu el, ii scrii : azi am avut o zi naspa la scoala, daca ma vezi mai suparata, sa stii ca din cauza asta este". E mai bine Si stii de ce? Pentru ca el o sa creada ca ai ceva cu el de ii raspunzi asa. O sa se simta vinovat. Ceea ce nu e bine. tongue

Insa ma rog, orice problema aveti, o discutati, poate nu fix atunci, poate mai tarziu, dar cel mai bine ar fi sa o discutati si sa o rezolvati. E mult mai bine asa decat sa sariti peste ea. Poate in prezent nu e cine stie ce, dar daca se tot aduna si aduna, crede-ma ca nu o sa mai tina relatia. Oricum, eu sper sa fie intelegator, sa aiba,, curajul" sa-si ceara scuze (gen. sa nu fie incapatanat, dar nici tu sa nu fii) si gata. Poate sa fie o relatie care sa nu se termine niciodata.
Ce pot sa mai zic... decat un SA VA TINA si mult RESPECT din partea mea. Imi place foarte FOARTE mult ce am citit ^_^ ^_^ big grin si sper ca singurul lucru care sa va desparta sa fie moartea. big grin

5 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi dacă și el crede că ești fata perfectă, atunci fii sigură că nici el nu vrea să te piardă. Cel mai bine ar fi să mai aștepți câteva luni să vezi ce mai intervine... O relație se construiește în timp și tot timpul îți va arăta ce o poate distruge.

| B3HappyN0Worry a răspuns (pentru Nemessys):

Bună! Am primit mesajul tău şi da, mi-ar prinde bine să te mai pot contacta, văd că dai nişte sfaturi foarte bune! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru B3HappyN0Worry):

Presupun ca nu ai skype, nu? laughing

| B3HappyN0Worry a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da am big grin

| Adry05 a răspuns:

Sa fii ca si pana acum, se vede ca te iubeste pentru ceea ce esti dar care e faza cu calcatu stramb? Tu ai asa un baiat acasa si-ti mai arde de altii?