Daca reusesti sa il uiti acum este foarte bine, pentru ca anul viitor cand o sa fit la aceeasi scoala si o sa va intalniti pe hol o sa te rascoleasaca sentimentele trecute, dar va fi temporar (primmele saptamani 1/2), dupa care nu o sa se mai simti nimic.
Si eu am trecut prin o situatie asemanatoare, si acum nu mai am nimic cu baiatu, ne salutam dar nimic mai mult.
Sper ca te-am ajutat. :*
Pai cand o sa fi la scoala cu el. Nu ii m-ai da atentie. Incearca sa te gandesti la ce ti-a facut, ca nici el nu s-a interesat deloc de tine..ca nici lui nu ia m-ai pasat...Si asa sa faci si tu.
Sper ca te-am ajutat!
Depinde...daca il uiti de tot nu o sa ai nici o problema, dar daca itit ascunzi doar sentimelntele, ele o sa reapara la primul impuls
Nu vezi că nemernicul se joacă cu sentimentele tale. Găseşte pe cineva care te merită cu adevărat.Să fi iubită!
Voi incerca. Sunt cam 90% sigura ca va incerca sa ma faca sa.i cad in brate si a treia oara dar nu se va intampla.
Fi tare...Nu fi sedusa iar de el... Nu este singurul baiat dupa planeta. Vei gasi un baiat care te va merita cu adevarat.