| Boboc_Alexa_1997 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de ajutor am 18 am fost crescuta de bunica până a decedat am un tată alcoolic dependent de internet și femei și mereu sunt jignită înjurată de morți sau data afara din casa de multe ori domn la prietene și o data am stat e strada și mereu face așa pentru el și de prietenul meu zice că e un sărăntoc mai putut sati cauți dracului unu cu bani mars la munca că nu te tine nimeni așa și am început să stau fără să mănânc din cauza lui și îmi este foarte greu va rog un sfat poate nu am scris tot corect dar am nevoie de un sfat bun va rog.

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

De ce nu te muti la prietenul tau? Sau sa iti gasesti sa stai la o prietena pana te pui pe picioare si, eventual, sa te angajezi undeva si apoi sa te muti cu chirie. Tatal tau va trebui sa inteleaga astfel ca nu esti o bataie de joc si ca poti oricand sa il lasi in plata lui. De obicei, astfel de oameni sunt irecuperabili; sunt pierduti in lumea lor si greu ii mai scoti de acolo. Esti majora, ai viitorul in fata, nu te mai chinui asa si cauta-ti solutii. Nu trebuie sa suporti atatea la varsta asta.

2 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Alte rude nu ai? poti sa stai acolo o perioada. Cel mai simplu iti cauti de lucru si te muti pe banii tai. Usor nu e dar nici imposibil.

| Boboc_Alexa_1997 explică (pentru GoldenZenith):

Mulțumesc mult pentru sfat