Uite asa este generatia lor! toti sunt asa trebuie totusi intelesi, ei ne-au dat viata si au avut grija de noi ceva vreme asa ca na nu ai ce sa ii faci. sunt de acord cu tine. ai mei imi zic mere cat timp te crestem noi si avem grija de tine si iti dam bani multe altea pe acolo trebuie sa faci ce iti zicem noi. penibil oarecum. ia-o cu usorul nu i spune din prima ca iti este iubit! e un amic si este si prieten cu asa si asa. daca ai niste prietene care sa te ajute poti spune ca el a intrat in grupul vostru de prieteni. dupa care te porti frumos cu ei bla bla bla bla! faci chesti pe care nu le-ai mai facut pana acum dar de care s-ar bucura. si usor usor dupa ce le-ai spus ca este un amic poate o sa fie suspiciosi o sa iti puna multe intrebari, iata cum poti aborda situatia,
vi intr-o zi de la o intalnire cu el si le spui ca ai fost impreuna cu o prietena si ea a venit cu baiatul respectiv ca sut ceva vecin amici prieteni de familie ca el a condus-o si o va duce acasa. dar zici asa.
Mami am venit de acolo(unde o sa mergeti) unde m-am intalnit cu (prietena ta) dar nu am prea putu vorbi ca a venit cu un baiat la intalnire care era (gasesti tu ceva din ce ti-am scris mai sus) si apoi incerci sa o linistesti ca poate o sa te intrebe ce ati facut de baiatul respectiv. prima oara incearca sa pari ca neentuziasmata de el ca este un baiat linstit dar ca nu ti-o convenit ca nu ai putut vorbi cu prietena ta de el. dupa mai zici ca l-ai vazut nu stiu pe unde si te-o salutat nu mai stiu ce i spui ca ti so parut de data asta de treaba si uite asa usor usor incerci sa il ridici in ochi alor tai. vezi sa nu vorbesti prea des despre el ca o sa intre la banuileli. dupa intr-o zi vorbeste mai intai cu mama. si spune-i ca esti mare ca ai facut aia si aia care demonstreaza ca nu mai esti un copil si ca ai vrea sa o intrebi ceva. dar o intrebi prima oara daca este de acord ca este un baiat bun ca nu stiu ce ca nu stiu ce.
sau daca nu iti place ideea le poti zice alor tai ca ti so intamplat ceva si el te-a ajutat. dar sa fie ceva minor. si uite asa v-ati imprietenit tineti legatura sa vina sa te viziteze sa le aduca un mic cadou alor tai sa te intrebe cum iti este dupa incindentul patit. sa zambeasca sa vina imbracat vorba aia la 4 ace nici chiar asa dar sa fie elegant. sa nu fiti prea apropiati sa nu dati multe de banuit. na el sa incerce sa isi arate bunele mainere. poate sa ii aduca mamei tale un buchetel de flori frrumos aranjat o cutie de bomboane un parfum si tatalui tau nu prea stiu ce i-ar putea aduce ca si cadou. ti-e sa iti aduca o ciocolata sau ceva sa nu bata la ochi. na daca o sa intrebe cu ce ocazie el sa zica ca era in trecere si a venit sa vada cum te simiti si cum esti dupa incidentul nu prea placut. si sa zica ca nu i sta in fire sa vina cu mana goala la casa omului. e ceva efort. dupa aia v-ati mai intalnit nu stiu pe unde si dupa ce le-o dat o impresie buna dai lovitura cu intrebare decisiva. cat despre venitul devreme acasa pnm nu stiu ce sa zic. poti spune ca dormi la o colega ca e ziua cuiva. te poti zmiorcai putin ca ai nevoi sa stai pana la nu stiu cat esti tanar toti adolescenti fac prosti si traznai din care invata ceva. ai grija pa pa! PUP! si succes!
VulpeaDinUmbra întreabă: