| Biuuu03 a întrebat:

Buna Tpu.Am o mare problema in legatura cu iubitul meu.Astazi,in pauza si-a agatat camasa intr-un cui si si-a rupt-o. In acel moment eu eram langa el.Toata lumea de vina pe mine si nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu sunt vinovata plus ca mama lui o sa-l omoare...e cam nebuna.

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Vina ta este ca-i porti ghinion! Asa crede toata lumea da de vina pe tine.

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Wow.ia'i alta.nu stiu.coase'o.

| Snufkin a răspuns:

El ii spune mamei lui si atat. Daca intr-adevar s-a agatat de un cui atunci nu ai probleme sa ii cumperi alta.Si lasa pe altii sa se enerveze, sa nu-ti pese de ei.

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau
Ai sa mori tu ce problema mare ai!

Ai scapat de a fi gravida? Acuma vrei inca ompic de atentie.

Ia, uitati-va dragi useri TPU ce se plictiseste asta/asta pe aici :

BiByBiby intreaba:
Buna TPU! Am o mare promblema.Am facut sex cu prietenul meu cu prezervativul, iar cand am terminat am observat ca prezervativul era rupt.Ieri am aflat ca sunt insarcinata.Ce sa fac? Dau si o fundita!
http://www.tpu.ro/......servat-ca/

| Biuuu03 explică (pentru Stelutza1990):

Vad ca si tu te plictiseti pentru ca na ai ce face altceva decat sa dai comentari rautacioase altora.Eu daca as fi tu nu as spune nimic.Tu esti batrana, eu nu.Eu imi traiesc viata.

| Iepuricaaa a răspuns:

In primul rand, este doar o camasa, nici pe departe sfarsitul lumii. In al doilea rand, daca tu esti nevinovata, pentru ce sa ii iei alta camasa sau sa te simti atacata de opiniile colegilor? Nu mai lasa lucrurile marunte sa te afecteze mai ales daca nu ai nicio implicare. Te pup, succes!