| EireneP a întrebat:

Bună TPU,am să abordez un subiect foarte important pentru poporul român, frații noștri din Basarabia deja au demonstrat că vor unire și o vor mai face și pe 16 sept. dar voi ce părere aveți,merită sa ne unim,merită să refacem acele idealuri pentru care au luptat bunii noștri, vă rog argumente happy
Eu personal VREAU UNIREA!

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Merita,suntem un popor separat, cei din Basarabia sunt ROMANII, la fel ca si noi si un popor trebuie sa fie impreuna.

3 răspunsuri:
| negat1ve a răspuns:

Mai sincer sa fiu chiar nu stiu ce sa zic! Nu vreau sa par rautacios sau rasist desi stiu ca asa ma vei lua in considerare, stiu ca Basarabia e pamant romanesc si ma doare ca au fost si sunt la mana Rusilor o natie de tot rahatul! Dar si sincer daca ar fi sa ne reunim cred ca mai tare ne-ar trage tara in jos...+ ca majoritatea se vor muta in Romania si iar va fi destul de nasol (in legatura cu locurile de munca, cu alti de-i nostri care ii vor lua la misto, sau cu oamenii lor care dupa cum stim ne-au intrecut si pe noi romanii la bautura) deci ceeea ce vreau sa zic e se vor isca conflicte! O alta chestie e au romana aia spurcata pe care nu o suport si o mai amesteca si cu rusa...mai spun ca limba oficiala e romana dar ei vorbesc mai multa rusa decat cea oficiala! Fiind un popor foarte sarac ( dupa cum cred ca si tu stii cel mai sarac din Europa ) si fiind si un popor de inculti, chiar nu vad cu ce ar putea sa ne ajute tara! De multe ori mai cred si ca vor unirea doar pentru a fi si ei in UE si sa traiasca mai bine! Repet nu sunt rasist sunt doar parerile mele.

| LESSY8 a răspuns:

Basarabia trebuie sa se unească cu Romania și cât se poate mai repede pana când nu o iau rusii în imperiul lor cum au loat Crimeea din Ucraina, un stat independent îl iau și mai repede.

Basarabia e Romania!
Moldovenii sunt romani!
Din punc de vedere istoric și nu numai!

| Kaizaren a răspuns:

In Basarabia sunt baieti si fete frumoase asa ca, VREM UNIRE! laughing