| Ralucaa15 a întrebat:

Buna tpu..as vrea sa ma ajutati cu ceva daca puteti. o prietena de-a mea vrea sa stie daca o iubeste prietenul sau..au 3 luni si ceva impreuna..au trecut peste multe certuri..baiatul asta a dus-o pe prietena mea acasa la el si i-a prezentat-o mamei lui... el ii spune in fiecare zi ca o iubeste, ii vorbeste frumos. o alina ..toate cele. dar ea nu il crede pentru ca a ranit-o despartindu-se de ea odata pentru o alta fata care doar isi batea joc de el si si-a dat seama prea tarziu si a vazut ca pietena mea chiar il iubeste cu adevarat....multumesc frumos

3 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Cred ca o modalitate buna, ar fi sa puneti o fata, nu una din prietenele pe care le cunoaste el, o alta fata, sa se dea la baiatwinking
Daca el accepta avansurile, si raspunde la ele, voi fiind prin apropiere, apareti, si ea v-a vedea daca o iubeste sau nu.
Simplu, voi stati pe undeva, ascunse, si daca raspunde la avansurile fetei, inseamna ca nu-ti iubeste prietena, daca nu, asta e, o iubeste.
Apropo, aveti si voi grija sa puneti o fata cat de cat frumoasa, ca sa fiti sigure ca daca nu o refuza daca este cazulwinking

| sk0rpaNNN a răspuns:

Poi nu stiu nu vreau sa ma bag in treaba lor dar daca stai bine si te gandesti daca tot zici ca ii vorbeste frumos o alinta ii spune ii fiecare zi ca o iubeste... prietena lui ar trebui sa il intrebe odata si sa raspunda sincer daca chiar tine la ea sau ..isi bate joc ca sa nu sufere mai tarziu... ar trebui sa fie sinceri unu cu altu big grin iar faza cu despartitu, e o chestie de copii zic eu odata ce s-a intors la ea inseamna ca o iubeste parerea mea

| Ralucaa15 explică:

Mersi. :X