| Eucumamajunsaici a întrebat:

Buna TPU azi am luat 10 la mate si tocilaru s-a dus la baie si sa palmuit credeti ca o sa ma bata el cu ghiulea (alt tocilar).
Mentionez ca el a luat 7 si a facut o mutra cam asa 0_0

Răspuns Câştigător
| NicoletaSimina a răspuns:

Dragul meu, sfatul meu este sa nu-i bagi in seama, pur si simplu, sa treci cu vederea, nu pune la suflet amenintarile lor.Nu au niciun drept asupra ta. Daca-i tratezi cu indiferenta si mai tare se vor oftica.Ma bucur foarte mult ca inveti bine, ei nu au decat sa-si bage "unghiile in gat".Nu uita ca invidia este foarte mare, iar multi vor sa-ti sape groapa.Stii vorba aceea "Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea". Daca vor da in tine, secretul este ca tu sa nu ripostezi in fata lor, pentru ca tot ei vor suporta consecintele.Consecintele sunt:ori vor avea nota scazuta la purtare, ori vor fi propusi pentru exmatriculare. happy Sfatul meu este sa nu pui la suflet si sa-i tratezi mereu cu indiferenta.Eu nu-mi plang de mila cand altii sunt invidiosi pe mine, pentru realizarile mele, din contra ma mandresc cu asta.Inseamna ca ei au o viata plictisitoare, fara succes.Sunt niste frustrati si de asta reactioneaza in acest mod.Ai grija de tine si arata-le ce poti, cine esti cu adevarat. Pune-ti in aplicare valorile.Ai valoare si nu-i lasa sa te doboare happy Sper ca te-am ajutat! Fundita?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Speram sa te bata

| RainmakerX a răspuns:

Nimeni nu bate pe nimeni... laughing
Notele nu te ajuta la nimic daca peste 2 luni nici nu iti mai amintesti ca ai studiat lectia respectiva.

| Donsavas a răspuns:

Invata in continuare! Tu trebuie sa iti vezi de propria ograda, lasa-i pe altii sa-si piarda timpul si energia pe ce vor ei.

| peperonies a răspuns:

Daca te bate tocilaru tu esti tocilaru.
https://media1.popsugar-assets.com/......g-Meme.jpg

| Eucumamajunsaici explică (pentru peperonies):

Eu ii dat pe amandoi dar problema este ca e tocilar bogat si are unu de a 8a bataus care il apara

| 393Dan a răspuns:

Felicitari! ┌( ಠ‿ಠ)┘

| BotezanDaniel a răspuns:

Nu! Prin sfatul meu magnific,psihologic, nu incurajez violenta fizica.
-daca cumva te hartuieste cineva,iti creeaza un mod de viata degradant si inferior,apeleaza la diriginte/diriginta sau la directiunea scolii!
-daca este doar un mic conflict,si nu e ceva serios,suporta,treci peste! big grin
-nu cred ca te-ar bate nimeni,dar sa stii ca nu pot sa garantez.
-in ziua de astazi vezi multi nenorociti nervosi,incruntati,neimpacati,invidiosi,scarbosi,nemernici.
-cearta-te cu ei pana te simti mai bine,daca au tupeu!
Principii:
-am tupeu,accept orice imi iasa in cale!
-traiesc clipa de acum,problema mea este acum,si se rezolva acum!
-imi place modul meu de interactiune cu alte persoane.
Observatie:
-Nu ai idee cat de bine te simti si cat de impacat esti,cand iti amintesti cum ai reactionat,cum ai ridicat tonul cu dreptate,impotriva copiilor invidiosi!
-Tu esti extrem de invidiat pentru ca multi doresc probabil sa fii fost ca tine la acel test!
-Cu alte cuvinte,esti un exemplu,un exemplar greu de atins,magnific, valoros, plin de calitati!
-Iti doresc sanatate si numai bine!

| Desireღ a răspuns:

Da mă, fix tocilarul ăla o să te bată.

| NicoletaSimina a răspuns:

Multumesc mult pentru fundita! Si pe mine au ciuda o groaza din clasa, pentru ca ma inteleg foarte bine cu toti domnii profesori si pentru ca iau note mult mai mari decat ei! Ei comenteaza la profesori si nu-i respecta, chiulesc de la ore si sunt invidiosi pe cei care invata mai bine, sau traiesc mai bine!

| Eucumamajunsaici explică (pentru NicoletaSimina):

Problema este ca eu iau numai 4, 5, 6 si nu-i vine s-a creada

| NicoletaSimina a răspuns (pentru Eucumamajunsaici):

In momentul asta ei isi baga "unghia in gat", pentru ca nu se tin de carte, iar tu le faci fata!

| tudorhit a răspuns:

Bravo tie. e munca ta si fi mandru de nota pe care ai luat-o. Nu o sa te bati cu el probabil, nici sa nu incerci sa te atingi de el ca daca te bati in scoala o sa fii vazut foarte prost de catre profesori. Ti-o spun din propria experienta. Asa ca da-i tot ce poti in continuare, este viitorul tau in joc. Te felicit pentru ca l-ai depasit pe tocilar. E doar invidie, dar sa stii ca e bine intr-un fel. L-ai motivat sa invete mai mult.