| Mihnea2007 a întrebat:

Buna TPU! Băi băieți am o problemă mare.Am un prieten mai mic nițel vreo 14 ani care a căzut în aceași plasa că mine....Nicotina.Eu am fumat vreo 1 an jumate dar după am realizat că nu merită să îmi distrug plămâni și m-am lăsat.Ei bine prietenul asta al meu tocmai ce a descoperit fumatul și astea.Eu care am trăit experiența și cât de greu e sa te lași și toată povestea asta incerc sa ii spun că nu merită dar nu mai știu ce să îi zic.Are cineva o idee cum as putea sa ii spun sa lase țigara și să relaizeycat de rău îi face

Răspuns Câştigător
| Benji1848 a răspuns:

N ai ce face, in viata nu poti sa ajuti pe toata lumea. Lasa l sa si faca dambleaua ca si el probabil o sa isi dea seama. Nu l marginaliza ca asta ii va face viciul doar mai puternic. Incearca sa i explici de mai multe ori de ce nu trebuie sa o faca. Daca dupa un timp il vezi ca nu vrea sa se lase incearca sa l indrepti spre snusuri. NU SUNT MAI SANATOASE dar macar nu face cancer la plamani ca face la gura laughing

5 răspunsuri:
| Rivex12 a răspuns:

Defumoxan de la farmacie.

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-l parintilor lui si rezolvi problema.

| 1onurSimion a răspuns:

Spune-i că dacă nu se lasă de prostile alea o să ajungă rău de tot. O sa rămână fără dinți și amigdalite.

| ZappyTV01 a răspuns:

La parinti lui urgent ca cine stie daca face ceva mai grav!

| Numepublic6665 a răspuns:

Poți da numărul meu lui și ai spui că eu vin țigări ieftine sau ceva gen și eu îl duc la cabinet psihologic și la doctor fara sa știe el așa doctorii și la cabinet sunt șanse sa le fac sa nu mai facă asta ia Nr meu 0760942202 și dail lui sau da mesaj tu să vorbim ok