| kitty00 a întrebat:

Chestii ciudate la mine laughing Adica creierul este in lupta cu inima(ati inteles, da?) si as vrea sa il uit dar mereu exista persoane care imi aduc aminte de el.Si apropo mi se mai intampla chestia ciudata ca in fiecare zi musc dintr-un mar si de fapt are forma de inima...perfecta,si daca scap un strop de apa pe masa se transforma in 2 inimilaughing una formata dintr-o portiune de apa si una dintr-o portiune de "uscat", pare foarte ciudat asta.Ce poate insemna si cum pot sa il ui?sad

Răspuns Câştigător
| kasty a răspuns:

Asculta muzica ridmata, nu ce ascultai inainte
sau seara priveste seriale sau filme pana tarziu, pana iti vine somnic numai sa nu te mai gandesti la el, poate doar in vis sa mai apara in gandul tau
pup si numai bine
P.S.: Incepe scoala si sigur va aparea altcineva la orizont mai cool, mai rezista 2 zile

8 răspunsuri:
| kasty a răspuns:

Chiar se lupta creierul cu inima, desi incerci sa-l uiti non-stop te gandesti la el
eeee, asta e o lupta pe care trebuie sa o duci singura si tot timpul va exista cineva sau ceva care iti va aduce aminte de el
ca sa nu te mai gandesti atat incearca sa iti ocupi timpul cu altceva care te atrage si care iti solicita creierul
cu timpul vei uita si ti se va parea chiar amuzant ceea ce "ti se intampla"

| kitty00 explică (pentru kasty):

Am incercat asta, ziua nu prea ma duce gandul la el.Dar noaptea..mai ales ca eu ascult muzica pe telefon tongue si vine melodia gen ''goodbye my lover'' imi vine sa o opresc, dar totusi nu prea imi vine laughing.crying

| IndiferentAnonim a răspuns:

La mine este aceiasi situatie din pacate si la fel ca si la tine mi se intimpla pentru ca incerc sa o uit dar nu pot imi aduc aminte mereu de ea si nu pot so uit o iubesc dar ea nu ce sa fac sadimi vine sa urlu de durere

| Anghel_Teodora_Maria_1998 a răspuns:

Simplu. Mi s-a intamplat o data. Ca sa il uiti indragostestete de altcineva.

| kitty00 explică (pentru IndiferentAnonim):

Cati ani ai tu?

| kitty00 explică (pentru Anghel_Teodora_Maria_1998):

Crezi ca pot sa mai fac astalaughing?:-

| IndiferentAnonim a răspuns (pentru kitty00):

Dar tu citi ai? eu am 16

| kitty00 explică (pentru IndiferentAnonim):

Eu 12, trebuie sa implinesc 13 cat mai rapidtongue.Dar faza e ca nu a fost o relatia, m-a mintit ca am iubeste si ca ma place si chestii de genul si incepusem si eu sa pun sentimente dar s-a dovedit a fi chatterbox.cryingphbbbbt