Adica creierul este in lupta cu inima(ati inteles, da?) si as vrea sa il uit dar mereu exista persoane care imi aduc aminte de el.Si apropo mi se mai intampla chestia ciudata ca in fiecare zi musc dintr-un mar si de fapt are forma de inima...perfecta,si daca scap un strop de apa pe masa se transforma in 2 inimi
 Adica creierul este in lupta cu inima(ati inteles, da?) si as vrea sa il uit dar mereu exista persoane care imi aduc aminte de el.Si apropo mi se mai intampla chestia ciudata ca in fiecare zi musc dintr-un mar si de fapt are forma de inima...perfecta,si daca scap un strop de apa pe masa se transforma in 2 inimi una formata dintr-o portiune de apa si una dintr-o portiune de "uscat", pare foarte ciudat asta.Ce poate insemna si cum pot sa il ui?
 una formata dintr-o portiune de apa si una dintr-o portiune de "uscat", pare foarte ciudat asta.Ce poate insemna si cum pot sa il ui? 

Asculta muzica ridmata, nu ce ascultai inainte 
sau seara priveste seriale sau filme pana tarziu, pana iti vine somnic numai sa nu te mai gandesti la el, poate doar in vis sa mai apara in gandul tau
pup si numai bine
P.S.: Incepe scoala si sigur va aparea altcineva la orizont mai cool, mai rezista 2 zile

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Chiar se lupta creierul cu inima, desi incerci sa-l uiti non-stop te gandesti la el
eeee, asta e o lupta pe care trebuie sa o duci singura si tot timpul va exista cineva sau ceva care iti va aduce aminte de el
ca sa nu te mai gandesti atat incearca sa iti ocupi timpul cu altceva care te atrage si care iti solicita creierul
cu timpul vei uita si ti se va parea chiar amuzant ceea ce "ti se intampla"

La mine este aceiasi situatie din pacate si la fel ca si la tine mi se intimpla pentru ca incerc sa o uit dar nu pot imi aduc aminte mereu de ea si nu pot so uit o iubesc dar ea nu ce sa fac  imi vine sa urlu de durere
imi vine sa urlu de durere

Simplu. Mi s-a intamplat o data. Ca sa il uiti indragostestete de altcineva.
					Eu 12,    trebuie sa implinesc 13 cat mai rapid .Dar faza e ca nu a fost o relatia, m-a mintit ca am iubeste si ca ma place si chestii de genul si incepusem si eu sa pun sentimente dar s-a dovedit a fi
.Dar faza e ca nu a fost o relatia, m-a mintit ca am iubeste si ca ma place si chestii de genul si incepusem si eu sa pun sentimente dar s-a dovedit a fi  .
.