Ar trebui sa nu ii raspunzi pentru ca e invidioasa pe tine, "Ceea ce D-zeu a unit, omul sa nu desparta! ", bafta.
Buna!
Se pare ca fosta prietena a iubitului tau este foarte geloasa. Spune-i ca tu cu prietenul tau va iubiti si ca RELATIA VOASTA SE BAZEAZA PE RESPECT SI INCREDERE SI DE ACEEA nu crezi nimic din ceea ce spune.Astfel ei reusi sa i ranesti "orgoliul" intr-un fel gentil fara jigniri si scandal.
Numai bine!
Daca tu esti sigura ca te iubeste si tine la tine...nu cred ca ar trebui bagata in seama. poate vb din gelozie
Multtumesc,mult,sincer
de fapt,sa va povestesc o parte din tot ceea ce stiu,:
ea are o verishioara,si eu prietensc cu verisoara ei bine,si,ia azi mi-a spus ca a stat de vorba cu ea aseara si tipa,o intrebat daca prietenul meu a venit din Spania,si verisoara ei ia raspuns,ca da a venit din iunie,dar ea intreaba tipa da cu cine se intilneste acum,si verisoara ei eu spus ca tot cu mini,nu stiutiu si acolo
si ea tipa ii raspunde ca sa stii ca de acum ei nu o sa se mai intilneasca,
pursisimplu nu aveam sa iau in serios sau ceva de genul,dar pursisimplu o cunosc de mult pe fata asat(fosta a prietenului meu)si o cunosc,cind i-am spus prietenului meu despre asta,ma imbratisat si ma strins de mina strins si mi-a spus "te iubesc mult,puisor,si nu lua in serios toate vorbele ei,pot face orice sati dovedesc,"
sincer,am ramas cu zimbetul pe buze auzind cuvintele astea,dar cu inima mai indurerata gindinduma tot la fosta lui,pursisimplu nu mi-a pot scoate din minte,cit si familia mia,si familia lui, spun ca formam un cuplu frymos, de aceea incerc sa pastrez aceasta relatia care a input acum un 1an.
Damon666666 întreabă: