| Bogdan2246 a întrebat:

Bună, TPU!
Cunosc o fată de un an și jumătate. După o lună am început să simt ceva pentru ea, dar ea nu simțea la fel atunci. După 3 luni ne-am certat și am luat o pauză. Apoi am vorbit din nou prin mesaje, dar ne-am certat iar, deși eram doar prieteni. În mai ne-am împăcat din nou, iar de data asta totul e bine.
Atât eu, cât și ea, ne-am despărțit acum o lună de foștii parteneri, iar acum am început din nou să simt aceleași lucruri pentru ea, ca acum un an. Când am întrebat-o dacă ar vrea să ne dăm o șansă, mi-a zis că ar vrea, dar nu se simte pregătită.
Aveți vreo idee ce aș putea face ca să-i schimb decizia? Noi ieșim aproape zilnic, fie în grup, fie doar noi doi. Poate îmi oferiți idei pentru o ieșire memorabilă sau gesturi prin care să-i arăt ce simt. Mulțumesc!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, asta nu este o relatie de dragoste, atata vreme cat nu a existat chimie si atractie de la inceput.
Poate iesiti de plictiseala sau singuratate, dar in realitate nu exista compatibilitate intre voi, ca dragostea si sentimenlee nu vin si pleaca niciodata.
Nu confunda simpatia cu atractia sau dragostea!
Sfatul meue ste sa nu mai irositi timpul, mai bine faceti-va disponibili pentru alte relatii.