Daca tine la tine la fel de mult cum tii tu la el, se va lasa, desi e cam prins. arat'i ca o sa te piarda daca mai continua asa, spune'i asta, promite'i ca o sa ai tu grija de el, nu ii trebuie droguri, pentru ca mi se pare ca e mai mult decat o prietenie pe'acolo ^^, dar nu'mi permit sa spun asta pe bune din moment ce nu stiu
. Mult noroc, ai o problema adevarata. sper sa fie bine.
Multumesc mult pentru raspuns, mi-a ajuns pana la inima mesajul. Am sa-ti dau tie funda pentru ca e foarte convingator ce mi-ai zis. Nu stiu daca este mai mult de o prietenie, el a vrut dar eu nu, e ca un frate pentru mine, dar tin la el ca la ochii din cap. Nu stiu ce m-as face fara el
Buna! Inteleg ca e greu sa vezi un prieten cum isi face rau si ca nu-ti asculta sfaturile. Totusi, incearca sa-i mai explici inca o data ca nu e bine si ca nu-si face rau doar lui, ci si persoanelor apropiate, care chiar tin la el. Sa se gandeasca la parintii lui, la tine, care chiar tii la el. Daca va intra in lumea asta a drogurilor, in curand o sa ajunga fara prieteni.
Sper sa-l faci sa renunte cat de cat la aceste obiceiuri!
Cu multa placere ^^. si succes, cred cu tarie ca va fi bine
.
Buna! Te inteleg si iti inteleg si problema, deoarece am si eu un prieten pe nume Alex care se droga si era destul de grav pentru ca putea muri.
Ne intelegeam extrem de bine eu avand 12 ani, iar el 15, imi era ca un frate, parca ne cunosteam dintotdeauna.
Mereu cand vorbeam cu el imi explica problemele lui, iar eu ii dadeam sfaturi utile. Afland ca se droga am insistat sa mergem la un spital pentru a-i rezolva problema, insa el nu vroia, spunandu-mi ca drogandu-se uita de toate problemele si parca se afla in Rai.
Dupa cateva saptamani am incetat sa mai vorbesc cu el fiind suparata din cauza drogurilor, pentru ca nu le suport! Chiar atunci aflasem de la parintii lui ca intrase in coma si ca avea foarte putine sanse de a mai trai!
Eu, afland stirea asta grava am mers repede la spital si am stat langa patul lui toata ziua si toata noaptea! Medicii au vrut sa il deconecteze de la aparate, pentru ca trecuse deja o luna, iar el nu se mai trezise!
Credeam ca mor cand am auzit!
Insa nu stiu cum printr-o minune a reusit sa scape, promitandu-mi sa nu se mai drogheze, dar dupa ce iesise din spital la cateva zile l-am gasit din nou cu drogurile sfatuindu-l si insistand sa renunte pentru ca il repot aduce in starea in care fusese! El acum este bine, sanatos si are tot ce doreste! Deci...
Concluzie : Nu va drogati, pentru ca puteti ajunge si voi in starea prietenului meu, Alex.
Sfat : Tu acum poti sa mai insisti si sa ii explici unde poate sa ajunga dependenta de droguri, iar daca nu te asculta si face aceleasi lucruri, ar fi bine sa mergi chiar tu la politie si sa le explici situatia in care se afla prietenul tau, pentru ca daca nici tu nu faci nimic pentru al proteja si nici el nu se lasa, risca sa moara! Imi pare rau ca iti spun asta, dar este true!
Sper ca ti-am fost de folos!
AndRei110gGg întreabă: