| Pissicuta a întrebat:

Daca mananc o salata de rosii pe zi si un castron de ciorba si fac 2-3 ore de sala slabesc?

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca te rezumi numai la atat sigur vei slabi!

| mona a răspuns:

Cu siguranta ca vei slabi

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Da, slăbeşti cât timp salata nu are multă sare şi mult ulei iar ciorba nu conţine multă grăsime.
Să nu mănânci la ore târzii.
Pa-pa.

| Diiaanna a răspuns:

Nu e un regim foarte sanatos dar o sa slabesti. Pentru a slabi corect nu trebuie sa te infometezi sau sa manaci un singur tip de alimente. Incearca sa le combi, mananca si fructe, mere, fructe de sezon, pepene, si alte legume cum ar fi varza, castraveti, ardel gras, poti sa mananci si carne slaba, pui sau curcan, combinata cu legume si lactate slabe si sa renunti la bauturile carbogazoase si dulciuri, desi cate o bucatica de ciocolata la cateva zile nu te afecteaza. Incearca sa iti faci din asta o obisnuinta nu doar cat vrei sa slabesti. E mai usor sa previi decat sa combati. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Slabesti, dar asa te vei infometa si nu e bine. Cand vei avea o "scapare" catre dulciuri sau mancare nesanatoasa, vei pune mai multe kg decat ai dat jos.
Sfatul meu e sa nu sari peste nicio masa.
Daca vrei o dieta mai "drastica" si rapida, incearca asta:
Mic dejun - ceai verde neindulcit/ceai de slabit natural + 1 fruct/un ou fiert.
Intre micul dejun si pranz: 1 fruct
Pranz: ciorba/ salata/ orice e consistent si cu putine calorii
Gustare spre seara: 1 fruct
Seara: salata sau fructe.
Trebuie sa faci mult sport si sa bei minim 8 pahare de apa pe zi big grin
Bafta!

| Flydream a răspuns:

Depinde de firul genetic.Sunt oameni care mananca foarte mult si nu se ingrasa si invers...

| DjGeoX91 a răspuns:

In primul rand asta e infometare curata (intr-adevar slabesti), dar te paste anemia! Eu nu iti recomand

| ccm1amy a răspuns:

O sa slabesti, dar va trebui sa mananci asa ceva tot restul vietii ca sa nu te ingrasi mult mai mult. Incearca o dieta echilibrata cu 5 mese pe zi ( 3 mese principale si 2 gustari). Daca nu te poti duce la un nutritionist, nu este o problema mare. Poti sa iti faci si tu un regim bogat in proteine. Este important sa uiti de "pofte" si de asemenea, sa faci cel putin o ora de sport pe zi. Sper ca te-am ajutat.