| EuCeaANiumanui a întrebat:

De ceva vreme imi place de un baiat e mai mare cu 3 ani ca mine nu nu stiu cumsai dau de inteles ca-l plac fara sa ma fac de ras.Plzz niste sfaturi

2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Jaja, daca te gandesti cum sa-i dai de inteles ca-l placi fara sa-i spui, e ca si cum te-ai gandii cum sa te faci de ras.
Sa incerci sa-i arati ca-l placi, este destul de greu. Dece? Pentru ca baiatul acela poate incelege gresit, si in loc sa creada ca-l placi, o sa te creada nebuna, sau o sa creada ca nu-l suferi.
Cum sa faci sa-i dai de inteles ca-l iubesti?
Simplu. Ii spui.
Gandeste-te ca daca nu o faci tu, una mai tupeista o sa vina, o sa-i spuna ca-l place si tu o sa-l pierzi.
Nu ai nimic de pierdut. Nu este o rusine ca placi pe cineva, ba chiar acea persoana ar trebui sa se bucure ca-l place cineva.
Spune-i, nu o sa rada, o sa se bucure, si nici n-o sa te faci de raswinking
Eu unul asa as prefera, sa vina o fata la mine si sa-mi spune "bai prostule, tu nu vezi ca eu te plac? Tu ma placi?" decat sa faca tot felul de lucruri, sa puna prietenele ei sa ma intrebe nu stiu ce, sa se uite nu stiu cum la minewinking

| Lexiiii a răspuns:

Sincer eu iti zic o metoda care mereu functioneaza. Sa te uiti la el din cand in cand si sa ii zambesti dulce. Sa te mai bagi in seama cu el dar nu exagerat. Daca numai vrei sa ii dai de inteles. Si daca si el simte ceva, o sa iti raspund la fel. Si de acolo o sa faca si el pasi si tu!