| Cătălina632 a întrebat:

Bună, TPU Ei bine aș vrea să mă ajutați cu un sfat, Cumnata mea din partea la frate-meu locuiește la mine în casă, la început a fost ok însă acum a început să mă vorbească de rău prin casă pe la spatele meu,mă face răsfățată, mă înjură, nu i-am făcut nimic nu înțeleg de ce se comportă cu mine așa, de ce nu îmi spune în față ce are de zis, la urma urmei se află în casa mea, vreo idee despre ce aș putea face?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intreab-o direct de ce face asta si daca nu-i convine de tine si nu inceteaza imediat cu barfa si vorbitul urat despre tine, ii arati usa si o inviti sa plece.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O dai afara.

| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu o confrunti direct in legatura cu acest comportament inadecvat? Pare mai productiv decat sa ceri parerea unor straini.

| Cătălina632 explică (pentru dullcat):

Pentru că această persoană este iubită de întreaga familie, și dacă o voi confrunta va face în așa fel încât până și propria mama să nu mai vorbească cu mine ea este genul de persoană cu două fețe din păcate, mă doare inima dar asta este nu pot face nimic

| Hyperion7 a răspuns:

Pai ar trebui sa rezolvați problema între voi, până la urmă, daca treaba pare abuzivă, dă-o afara

| VoidEternal a răspuns:

Cu cine te vorbește de rău în propria casă? Persoanele alea accepta că ea sa vorbească rău de tine? Sunt mai multe probleme aici, eu nu as acceota niicdata o discuție în care să-mi fie vorbita familia de rău, mai ales pe ascuns.

| Nirvanaaa a răspuns:

Sta in casa ta pana la urma. Spune-i ce te deranjează, dacă nu își redresează comportamentul, da-o afara.

| Miruna333 a răspuns:

Da, sa o dai frumos afara pe usa. Simplu. De ce accepti aceste lucruri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o întrebi de ce are comportamentul âsta! Probabil ea ș-ar dori sa fie stăpâna casei și se simte oarecum amenințată!

| Alecsandru322 a răspuns:

Dă-o afară?