| IanSomerhalder a întrebat:

Buna TPU imi place d un baiat foarte tare,numai k exista o problema si eu o vad cam mare, eu am 1, 67m si el 1, 60(aa da st fata)kredeti k e mare diferenta? si lui ii place de mine dar nu stiu ce sa fac...ce sfaturi imi dati? sa fiu iubita lui sau nu?

2 răspunsuri:
| Stelutasweet a răspuns:

In clasa mea era o fata foarte inalta care a fost prietena unui baiat foarte scund (cel mai dragut din clasa) au fost mult timp impreuna. Mie nu mi se pare ca e o problema ce naiba inaltimea nu conteaza atata timp cat il placi si eu cred ca ar trebui sa-i spui asta, eu mi-am petrecut intregul an scolar plangandu-mi de mila si nu am avut niciodata curajul sa-i spun unui baiat cat de mult l-am placut crying crede-ma a fost o experienta dureroasa. Baiatul ala era mult mai inalt ca mine si am crezut ca nu am sanse cu el pentru ca eu eram mult mai scunda si probabil el se uita dupa fete mai mari. Poarta-te dragut cu el si nu lasa emotile sa -te copleseasca comportandu-te ca o "nebuna " in preajma lui (baietilor le displace asa ceva si stiu din propria experienta ), razi la glumele lui, fa-i complimente subtile, intereseaza-te de hobby-urile lui si vorbiti despre ele ...etc. In rest iti doresc noroc si nu te lua dupa ce spun alti daca il placi spune-i asta si nu ezita happy

| pufulete2 a răspuns:

Esti sigur/a ca esti fata?, daca da, poti sa fi iubita lui, asa daca esti mai mare k el daca comenteaza ii dai 2 peste cefa:d