| 100DeLei a întrebat:

Buna TPU. Mama mea nu ma lasa afara din casa. Sunt in clasa a 9 a si mereu vad pe ceilalti copii cum ies pe afara. Pentru un timp scurt m-a lasat afara maxim 2 ore. Acum iarăși nu ma lasa deși imi are locația. Nu inteleg de ce nu ma lasa afara și asta va fi din nou o problema pentru cum ma prezint in societate. Inainte eram foarte antisociala cu lumea pentru ca imi pierdusem aptitudinile sociale. Va rog dați-mi un sfat

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te cunoaște foarte bine deci doar ea știe de ce.

| 1onurReal1 a răspuns:

Mama ta îți vrea binele, cu Adevârat! Ascultați mama fiincă pe lumea asta sânt enorm de mulți "oamenii" cu probleme serioase! De tot! Iarăși ăștia! Este greu să-ți dai seama cei cu ei! Care treaba cu ei! imită oamenii! Normali la perfecți! Dar! Nus deloc oamenii! Normali! Pe lumea asta sânt fel si feluri de criminali! Pedofili! Escrocii!

Ascultăți mama fiincă nu-i deloc glumă! Nui joacă! Pe lumea asta sânt foarte mulți dezumanizați! Ascultăți mama! Rămâi afară cât spune ea! Cât îți spune ea! Din cuvântul ei! Să nu ieși! și să nu faci pe rebela, "deștepta" cu mama ta! Ea știe cel mai bine! Cei pentru tine! Lumea este rea! Falsă perversă plină de "oamenii"! Cu probleme serioase la mansardă! Psihopați! Care ăștia sânt în stare de orice prostie! Doamne Dumnezeule ferește! Uită-te să vezi cate cazuri reale și Adevărate sânt cu copii Adolescenți de vârsta ta care sânt răpiți! Nu mai zic altceva! Nu ieși din cuvântul mamei tale! Niciodată copile!

| StoicAnalysis a răspuns:

Mergi la psihologul scolii si spune-i aspectul asta. Psihologul respectiv poate va reusi sa-i schimbe perceptia mamei tale.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru darrio2007):

Adevarat si asta. Dar nu stiu daca e o solutie sa o tina in casa mereu...

Adica, da, sunt de acord cu tine. In felul asta poate evita un anumit pericol la care este predispus copilul atunci cand iese afara. Dar pericolul va fi mereu prezent atunci cand va iesi afara la un moment dat.
Trebuie rezolvata cumva cauza problemei, nu doar sa izolezi copilul de acea cauza.

Din ce a explicat fata de mai sus. Mama ei doar o tine in casa si atat. Nu cred ca i-a si explicat si de ce o tine in casa. Si nu cred ca a invatat-o si cum sa se descurce in societate cand iese afara.

| darrio2007 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

„Inainte eram foarte antisociala cu lumea pentru ca imi pierdusem aptitudinile sociale."
Ce concluzie tragi din ce a scris?

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil că mama ta încearcă să te protejeze de anumite persoane care te pot învăța lucruri rele.