Scrie-i și tu pe Facebook, îl întrebi de o temă ceva și apoi mai tragi puțin de conversație, îl întrebi ce a făcut în ziua respectivă sau te legi de un event de la școală.
Dragut. Este varsta aia in care placi pe cineva, dar el nu stie. Si de multe ori se intampla ca si celalalt sa te placa, desi nici tu nu stii
. Incearca sa ii ceri ceva ca sa intri in vorba cu el. Cere ceva neimportant, asta doar ca sa stabilesti o conexiune cu el, poate fi un pix, o favoare sa te ajute la o lectie. Exista mereu in filme situatia in care fata pretinde ca este neajutorata doar ca sa apara masculul alpha si tont sa salveze situatia
. Fix la fel poti face si tu, cere-i tontului ceva ca sa aiba ocazia sa te ajute, daca te place nu ar refuza ocazia.
Mi-este foarte greu să-ți spun du-te la el spune-i ca îl placi trebuie sa fi foarte foarte atentă iraia
Simt ca ar trebuie sa spun din inima și suflet nu faci una ca asta sincer îți spun iraira
Poate ca nu te place și tu când îi spui asta s-ar putea sa profite de Slăbiciunea ta Mi-ar părea rău cu Adevărată să nu se bată joc de tine și sa nu pătește ceva ai grija eu zic sal aștepți pe el
dacă nu te superi care erau
semnele? Și câți ani aveți?
Avem 16 ani. Se uită fix in ochi mei. Se dă în spectacol încercând să-mi atragă atenția. Când am lipsit de la școală mi-a scris in DM adică era curios sa afle ce e cu mine. Vrei sa vb despre asta și pe Instagram seniSeviyorumA?
Nu vreau sa vorbim pe insta aicia este perfect putem discuta și aicia problema ta
Spune-i ca îl placi ieșiți la un suc Plimbați-vă mâncat ceva mergeți Plimbați-vă dacă vezi ca devine nesimțit imediata anunțați parinti
Foarte foarte important anunțați parinti
Unde pleci
Cu cine ai plecat
Unde ai plecată
Este enorm de important sa știe parinti tai sa știe unde ești și ia un spray lângă tine bafta bro
mabell23 întreabă: