Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Si eu sunt in aceeasi situatie, i-am spus ca il plac iar el nu si-a schimbat comportamentul fata de mine, deloc.cred ca amandoua ar trebui sa asteptam, niciodata nu se stie![]()
. sper ca amandoua povestile(a mea si a ta)sa aiba un final fericit. te pup
Depinde...
Sfatul meu este sa nu vorbesti cu el, sa nu ii dai atentie, in schimb ar fi tare daca l-ai ocoli zi de zi insa fara sa ii vorbesti.
Crede-ma functioneaza, asa poate te va crede mai speciala ![]()
Apropo cu manevra asta am reusit sa fac un baiat sa se desparta cu o fata si sa fim impreuna. Crede-ma functionea-za cu putin farmec ( pont : baietii admira fetele care folosesc parfumuri fresh )
Te rog funda
Please
Pai. vorbeste si tu cu el mai mult iesiti afara impreuna cu alti prietenii.
Buna foarte buna intrebarea, si la mine e la fel. Verisorul meu i-a spus si apoi el nu mai imi zicia nici buna era foarte rusine. El s-a despartit de prietena lui si acum nu stiu dar cred ca si la tine va fi la fel
Eu zic sa nu risti. daca se intampla pentru tine "minunea" care crezi ca o sa-ti aduca fericirea, nu o sa fie chiar asa:
u vei fii cu el, iar cealalta fata iti va purta pica si veti incepe sa va certati zilnic(aici adaug o paranteza, poate el va profita si va va urmari cum va bateti pentru el, intr-un caz destul de rau). Cel mai bine ar fi sa il accepti ca simplu prieten. Daca ti`l doresti atat de mult, lasa-i impreuna; inevitabil se vor certa iar u vei fii acolo sa-l consolezi. Dar sa nu exagerezi! in sensul ca ii vei urmari si`i vei face sa se certe pentru a`ti indeplini planul.
cocomero întreabă: