Buna!
Pe langa buchetul de trandafiri, ii poti cumpara o cutie de bomboane (daca ii plac dulciurile) si o carte/o serie de carti pe care stii ca isi doreste sa o citeasca si nu o are in biblioteca sau bilete la un concert/o piesa de teatru la care viseaza de mai mult timp sau parfumul ei preferat sau o bijuterie frumoasa, in stilul care o caracterizeaza pe ea (colier sau brosa sau o pereche de cercei) sau un album de picture, daca o pasioneaza arta.
La multi ani, cu sanatate si bucurii, doresc iubitei tale!
Si distractie placuta amandurora de majoratul ei! Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti impreuna!
Http://lauracosoi.ro/2013/12/19/idei-de-cadou-pentru-ea/
http://www.casutacucadouri.ro/categorie-produs/cadouri-pentru-ea/
Funda
Salut.
Pe langa acel buchet de trandafiri,ai putea sa mergeti un weekend undeva frumos amandoi si sa va simtiti bine impreuna,amintirile nu se uita niciodata.
Poti pe o poza cu voi doi,sa o inramezi in sticla la un magazin de specialitate si pe o foaie,cum ar fi de ziar,ori o foaie care sa para mai veche gen -papirus-dau doar un examplu sa ii scrii ceea ce simti tu,ziua data etc, pentru ca va aprecia acel lucru mult. Poti sa ii cumperi un lantisor, si iti recomand Swarovski, nu sunt preturi exagerate daca vrei sa o surprinzi.
SI ai grija de ea indiferent de ce se intampla, sau de ce zice lumea, conteaza ceea ce simti tu.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Salut.
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Bac-ul nu e totul in viata, si daca tot vine verb nu arata nimic din ceea ce stii tu, ci doar ceea ce poti 'toci' inainte de acest examen cu care Romania se confrunta din pacate. Unele momente la varsta care trebuie pot sa iti defineasca persoanlitatea pe viitor, unele trairi sunt mult mai importante decat orice examen.Si iar spun ca din pacate acum totul se rezuma la bani si la sex.Este foarte gresit, strabati cearsafe daca simti asta, nu doar pentru ca e cool sau ca asa fac tinerii. Daca simti ca acel cineva e foarte special, cu acel cineva faci dragoste rezultat din iubire si afectiune fata de acea persoana, ci nu doar asa pentru o placere.Asa nu se ajunge nicaieri.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Hey eu zica sa o surprinzi mai funn si sa te intreci si pe tine ai putea sa ii comfectionezi tu ceva sau sa cumperi daca exista eu acest cadou l-am folosit si iti spun sincer ca merita la majorat incearca sa pui un prezervativ intro cutiuta mica cu gemulet si scrii undeva in caz de urgenta spargeti sticla
) crede-ma este super reactia, sau ai putea sa ii faci ceva romantic gen vacanta, excursie etc. sper ca ti-am fost de ajutor
Sunt deja la o facultate de prestigiu din tara si ea o eleva premianta, iar pentru ca ne iubim tot am trecut fara restanta, si ea are numai 10.
Daca te intrebi unde sunt, la Farmacie, in TM.
225200nu întreabă: