Poi depinde >Daca maseaua ta e fff cariata va trebui din prima sa lucreze.Dar daca nu e asa grav si nu prea te doare, iti va programa alta zi. Dar in cazul tau cred ca va lucra din prima zi.Nu te ingrijora! E doar o periuta care iti va indeparta cariile. Sper sa nu te ia din prima, ci sa-ti faca o programare. Succes dani! Iti tin pumnii! O zi buna!
Dupa cum spune IndiiraIndira, o mica inspectie despre ce se intampla acolo si iti face o programare, doar daca e urgent (adica daca doare destul ca sa intri in fata unuia cu programare) atunci da, se apuca si lucra un pic te calmeaza si apoi la fel o programare.
Stai linistit o sa iti prescrie ketonal daca o sa te doara
Pai..Eu am avut alta problema, dar a fost pe loc. Tot ce pot sa spun e sa stai linistita ca nu va durea. Trece repede.:*. Bafta!
Buna,intai iti va face o consultatie sa vada exact cum sta treaba apoi ori incepe sa lucreze ori iti face o alta programare ca sa-ti puna plomba, dar s stii ca e posibil sa-ti faca o plomba odata si sa mai vi inca odata pentru o alta plomba cum a fost la mine.
Consultatie consta in depistarea problemei si observarea gravitatii acesteia.
Nu dureaza chiar foarte mult, vreo 10 minute cam asa, doar consultatia.
Cand va trebui sa-ti puna plomba va dura ceva in functie de cat de cariata e maseaua si de mana dentistului, dar in jur de 30 de minute, cam asa.
Numai bine si succes la dentist
Normal ar trebui sa te consulte si sa te programeze in alta zi. Daca zici ca toata maseaua e cariata cred ca o sa iti scoata nervii maselei. Dentistul te va tine de vorba ca sa nu stai sa te gandesti ca ti-e frica... Poate ar trebui sa ii si spui ca nu ai mai fost la dentist pana acum si ca iti este cam teama.
Ok mersi, deci ce e mai rau adica sa imi scoata nervii sau sa imi plombeze maseaua o sa imi faca in alta zi? ca in ziua cand ma duc la dentist trebuie sa merg si la ziua unui coleg? si cam cat timp dureaza pana mai imi face o programare?(o zi, 2?)?