anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper că mă puteți ajuta cu un sfat cât mai repede.

Un prieten mi-a povestit ce i s-a întâmplat într-o noapte: era la țară la bunici, se întorcea din sat pe bicicletă, era trecut cu puțin de ora 00:00. Cum mergea el pe bicicletă, în fața lui a apărut un câine negru, destul de mare. A încercat să-l gonească, iar în acel moment câinele s-a ridicat în două labe şi a început să danseze. S-a speriat foarte tare şi a fugit de acolo pe o altă stradă pentru a ajunge acasă.

Un alt prieten care se întorcea acasă tot pe la ora 00:00-1:00, mi-a spus că s-a ținut după el un cal alb până ce a intrat el în curte.

Îmi puteți da vă rog nişte explicații? Mie una mi-e tare frică să mai ies noaptea afară când sunt la bunici. laughing Dau fundă pentru cel mai credibil răspuns.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Poate voia să îl invite la un vals, e ok.

https://www.youtube.com/watch?v=dUNOfNad59Q

| Yaesmin a răspuns:

S-a întâmplat o data, de doua ori.Nu înseamnă că li se întâmplă la toti.Ti-e frica de niște animale? Nu-ți fac nimic.Doar nu te omoară. Daca îți ies în cale le ocolești.

| Andrei883 a răspuns:

Si eu credeam povestile astea cand eram mic, si nu sunt nimic altceva decat POVESTI.

| Elektryk a răspuns:

Pai... Studiaza putin manualul de bio ca sa te lamuresti ca nu caine nu prea poate sta mult in labele din spate. Oricum, nu iesi ca spre deosebire de cainii dansatori si caii-ogari, pedofilii sunt reali

| MarcelPan a răspuns:

Prostia de cele mai multe ori doare. Nu cred că vrei să devii o proastă. Eu... de cele mai multe ori, când mergeam la țară, făceam multe farse de genul ăsta, cumpăram un costum si ma duceam pe stradă să speriu lumea. Ai 2 variante când esti pusă în momentul acela, ori să fugi, ori să încerci să să-l lovestii. Dar, încearcă să nu te sperii și să nu-l bagi în seamă. Oricum... eu unu nu prea cred în chestii d-astea și dacă ar fi, ar fi un om care are gânduri "pașnice". Mult succes! (Fundită?)