Visele fac parte din a3a etapa a somnului, daca nu dormi cat ii trebuie organismului nu mai ajungi la a3a etapa si nu poti sa visezi
Visele fac parte din a3a etapa a somnului, daca nu te odihnesti suficient nu poti ajunge la a3a etapa deci nu poti visa
Pai nu e prea bine sa nu ai vise
insa e bine sa nu ai cosmare
oamenii au vise at cand dorm bine linistiti fara griji (eu am vise aproape in fiecare noapte ![]()
)
cosmarurui ai atunci cand te-ai uitat la vreun film horror thriller etc.sau ai vazut ceva ce tea inspaimantat
sper sa ai vise
si sper ca ti-am fost de folos ![]()
pont:incearca sa te relaxezi pentru a avea vise
E super bine daca nu ai vise daramite cosmare, atunci cand nu ai vise inseamna ca ajungi automat in stadiul de somn profund si nu ai de ce sa-ti faci griji deci daca nu ai vise inseamna ca dormi foarte bine
Poate esti si prea obosita, si cum a zis si teodorabrsvn, nu mai ai timp sa visezi sau sa ai cosmaruri\\
Buna, pai visele apar de cele mai multe ori cand persoana respectiva este obosita, deci nu te speria vor aparea si ele, sper ca te-am ajutat!
Pai eu ma culc la 9:30 si ma trezesc la 10:00 in timpul vacantei(10:30)Cate ore trebuie sa dorm(apropo sunt baiat)
chiftelutacrocanta întreabă:
Domexd întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: