| Ana0127 a întrebat:

Un baiat de aproape 18 ani a zis ca ma place. Eu am 13 ani si 6 luni. si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. eu am zis ca o sa ii dau un raspuns mai tarziu. Si nu stiu ce sa fac. si eu il plac de ceva vreme. dar e diferenta de varsta de aproape 5 ani.
Ce sa fac?
Ce raspuns sa ii dau?
(scuzați categoria)

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Decizia iti apartine, dar totusi, parerea mea e ca e o diferenta prea mare, el e major, iar tu nu ai nici buletin, acum desigur poate asta nu conteaza.
Problema e ca probabil el va avea alte asteptari de la o relatie iar tu vei avea alte asteptari, si de aici se vor isca probleme.
Si desigur, daca nu esti in stare sa faci fata unei despartiri, mai bine nu risti.

8 răspunsuri:
| EMKing a răspuns:

Daca va iubiti eu zic sa va puneti impreuna, dar daca nu esti sigura ce simti, eu zic sa amani pana o sa fii sigura de ce simti pentru el, urmeaza-ti inima... sentimentele etc.

| Nemessys a răspuns (pentru EMKing):

Asa zici tu? Ia zi-mi tu mie ce baiat normal la cap de 18 ani vrea sa fie cu o pustoaica de 13 ani?

| EMKing a răspuns (pentru Nemessys):

Bai frt, cine stie ce simte, de ce trebuie sa il judeci? Poate chiar simte ceva pentru ea, crezi ca toate relatiile care au o diferenta de varsta, se rezuma la sex?

| Nemessys a răspuns (pentru EMKing):

Crede-ma ca la cati prosti sunt in ziua de azi. sunt mari sanse sa fie asa. Daca tot vrea o relatie serioasa, de ce nu isi cauta una de varsta lui, care este mai matura la minte? happy

| EMKing a răspuns (pentru Nemessys):

Poate ca nu il ajuta fizicul, sau poate ca nu il ajuta mentalitatea, sau poate ca doar prefera una mai mica, nu stiu frate, nu vreau sa judec fara sa cunosc.

| Bunny2017 a răspuns:

Eu am aproape 17 ani iar iubitul meu este cu 5 ani mai mare ca mine. Suntem impreuna de cand aveam 15 ani si ne intelegem din ce in ce mai bine. Deci varsta nu contează ci ce simți si cât de bine te înțelegi de acea persoană'!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam patetic.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce s afaci?
pai tu esti opil mic iar el este adult.
Un copilas de 13 ani nu are ce cauta cu un baiat care vrea sex!
Ia intreba-ti tu mamica daca te lasa sa te iubesti cu unul de 18 ani?