Îți vei face iubita dar nu vei sari așa pe ea din prima, sunteți prea mici ca sa va gândiți la lucrurile astea, o ieșire in parc, o înghețată da, dar nu va accepta nicio fata sa vina la tine pentru ce te gândești tu, poate in clasa a 11 a sau a 12 a, mai e pana acolo.
Și cu părinții nu văd problema, adică dacă o inviți la tine va veți duce in camera ta, nu intra nimeni peste voi și nu știe nimeni ce faceți voi acolo. In plus bănuiesc ca nu ti-au dat părinții Interdicție sa vii cu cineva acasă. Așa ca nu trebuie sa scapi nici de bunica nici de părinți ca doar nu o sa va destrăbălate prin toată casa.
Asta e problema ca nu am camera mea. eu stau in sufragerie.
Ori faceti niste modificari prin casa ca si cu iubita si fara iubita tot trebuie sa ai intimitate, ori te duci tu la ea.
Eu in casa asta nu cunosc termenul de intimitate.
Mai copilas, acnd ajungi al liceu nu te gandii ca vor sarii fetele pe tine! La 14 -15 ani nu ai cum sa-ti faci o iubita, alea se manaca mai tarziu, cu sex si altele, daca estio norocos este posibils a cunosti o fata si sa-ti faci o prietena, dar ai sanse extremd e mici sa vina fetele la tine acasa din clasa a XI-a.
Te duce mintea mult prea departe, ia-o mai usor, ca esti inca micut si nu se poate nici daca vrei, sa schimbi asa ceva.
Man, eu incerc sa caut o solutie pentru problema si tu nu ma ajuti, eu vrea sa rezolv o problema mai repede ca sa nu ma deranjeje mai tarziu. si tu nu imi esti de ajutor, ori ma ajuti ori nu mai scrii.
Ce nu realizezi tu este faptul ca inca nu ai o.problema