| AnonimulxD112 a întrebat:

Buna TPU love struck Am si eu o intrebare ft simpla...
Ce sa fac sambata si duminica mai ales vinerea. tot pe calculator stauu. ma plcitisesc... mai vine o prietena la mine si cu ea ma plcitisesc. ce as putea face sa nu ma mai plcitii... straight face Orice.
Eu nu cam ies pe afara... straight face ft rar
Dar Vreau sa imi spunetii ce sa fac in casa cu ce sa ma ocup sa nu ma mai simt plictisita anafara de calc. rolling eyes
Orice puppy dog eyes!
Fundaaa maree love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar răspunsul este la fel de simplu.Sunt atâtea lucruri de făcut,iar tu nu știi ce să faci.În primul rând ar trebui să te cunoști pe tine. Dacă te cunoști,știi și ce-ți place. Având în vedere că e weekend ai timp să faci exact activitățile care îți plac.Ce îți place să faci? Dansează,desenează,citește,scrie,compune,fă curățenie,stai la povești într-o companie bună,învață,cunoaște. Având în vedere că ești și cu o prietenă,se măresc de două ori posibilitățile. Ascultați-vă una pe alta,sfătuiți-va,faceți poze,cântați,ieșiți la aer,plimbări,vizionați un film, orice. Trebuie doar să ai imaginație, iar restul vine de la sine. Baftă!

4 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Asculti muzica
Dansezi
Canti
Vizionezi filme
O ajuti pe mama ta la treburi
Gatestihee hee
Scrii in jurnal
Vorbesti pe mess, skype
Joci conquiztador
Vorbesti la telefon
Iti faci masti pentru par, fata...tratament pentru unghii etc.
Citesti bloguri
Scrii poezii
Citesti romane
Iti muti mobila prin camera, mai pui cate ceva pe pereti, podhee hee
Iesi in parc cu prietenii
Dormi
Iti faci chiar tu un blog etc

| iulikutzapisicutza a răspuns:

Cumpara niste jocuri interesante cititi carti dansati cautati o melodie si vedeti cine danseaza mai bine pe aceasta melodie mai invita cateva prietene in mai multe poti sa faci mai multe chestii jucati-va carti sunt atatea lucruri de facut fundita?

| Bellona a răspuns:

Fix asa fac si eu.
Pe calculator toata ziua =))
Mai vine si la mine cate o colega de la bloc,si stau cu ea tot la calculator =))
Pai,nu stiu.
Incearca sa te joci cu ea jocuri gen monopoli, sau altele.
Poti sa te uiti la tv, sa desenezi...Sa inveti sa faci quilling, uite cateva poze cam cum ar arata http://talisman.sunphoto.ro/Quilling_Art
Sper ca te-am ajutat :d
La fel am sa fac si eu :))

| Aislinn a răspuns:

Ar fi o grămadă de chestii pe care le-ai putea face dar la tine lipseşte cheful.
Citeşte o carte,invită nişte prietene la tine,desenează,fă(-ţi) poze,filmează-te în timp ce faci/spui lucruri amuzante,vorbeşte la telefon,dansează, stai la geam şi strâmbă-te la oameni, aranjează-ti camera intr-un alt mod etc.