cu el:d. Si ea cum e mica si cicalitoare:-l ne zicea ca suntem iubiti si nu stiu ce  >:"
 cu el:d. Si ea cum e mica si cicalitoare:-l ne zicea ca suntem iubiti si nu stiu ce  >:"  iar el nu zicea nimic
 iar el nu zicea nimic se rosea la fel ca mine
 se rosea la fel ca mine >:" ] Imi placea de el pe atunci  >:". Pana duminica uita'sem de el
  >:" ] Imi placea de el pe atunci  >:". Pana duminica uita'sem de el .  Iar acum tot imi place de el
.  Iar acum tot imi place de el . Si ma uitam muult la el[nu stiu daca isi dadea seama] apoi dupa cateva zeci de minute am inceput sa discutam muuuult  >8-. Si se uita si el la mine   >:". Dupa am jucat adevar sau provocare si el m'a nimerit pe mine[ cu sticla
. Si ma uitam muult la el[nu stiu daca isi dadea seama] apoi dupa cateva zeci de minute am inceput sa discutam muuuult  >8-. Si se uita si el la mine   >:". Dupa am jucat adevar sau provocare si el m'a nimerit pe mine[ cu sticla :d]  si mi-a cerut nr. de tel.
 :d]  si mi-a cerut nr. de tel.  . Eu i l'am dat. Cand am ajuns acasa el tot ma suna
. Eu i l'am dat. Cand am ajuns acasa el tot ma suna  . Si nu am putut sa raspund ca era maicamea pe langa mine. L'am sunat joi [ de pe nr. la o prietena ca eu nu aveam centi; cu nr ascuns
. Si nu am putut sa raspund ca era maicamea pe langa mine. L'am sunat joi [ de pe nr. la o prietena ca eu nu aveam centi; cu nr ascuns ]  si a zis ca nu m-a sunat si se radea ma rog
]  si a zis ca nu m-a sunat si se radea ma rog .
.
 . l'as mai suna dar imi este frica ca  va spune ca il sufoc desi daca l'as suna ar fi a 2 oara
. l'as mai suna dar imi este frica ca  va spune ca il sufoc desi daca l'as suna ar fi a 2 oara .
. .
. ]
 ] 					
					Cand il vei suna sau te vei intalni cu el ii vei explica de ce nu ai putut vorbi in momentul in care el te tot suna  si ca il placi si tot felul de dulcegarii.[sunt baiat
 si ca il placi si tot felul de dulcegarii.[sunt baiat  nu prea le am eu cu din astea]              in orice caz   sinceritatea este cheia oricarei relatii.asa ca ia-ti inima-n dinti si destinuiete baiatului... Sper ca te-am ajutat                      BAFTA                      >
 nu prea le am eu cu din astea]              in orice caz   sinceritatea este cheia oricarei relatii.asa ca ia-ti inima-n dinti si destinuiete baiatului... Sper ca te-am ajutat                      BAFTA                      > 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Pai,nu il suna,incearca sa vorbesti prin mesaje cu el,daca il suni poate nu are chef si se va comporta aiurea,si daca te intalnesti cu el, comporta-te normal, ca si pana acum.